{ Hvordan trekke en kake med marsipan }

I dag kommer et innlegg til alle som spør meg hvordan jeg trekker en kake med marsipan – så here´goes ♥ Om du har lyst til å lære mer om kakedekorering er du hjertelig velkommen på kakekurs – det er KNALLGØY, og du lager garantert en nydelig kake! Jeg reiser rundt og holder kurs, jeg holder kurs for deg som aldri har trukket en kake med marsipan tidligere – og heldagskurs for deg som har mer erfaring. HER kan du se kursoversikten og klikke deg videre på de ulike kursnavnene for å lese mer om type kurs. Kjempestas om DU har lyst til å være med!

Bildene under er hentet ifra boka mi, håper det kan være til inspirasjon ♥

trekke kake med marsipan1

trekke kake med marsipan22trekke kake med marsipan2Have fun!

Husk å beregne god til kakedekorering, lag gjerne ferdig marsipanpynten i forkant og koooos deg med prosessen. Det tar gjerne mer tid enn forventet å dekorere en designkake! ♥

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...