{ Inspirasjon til barnedåp // dessertbord // designkake }

nyfødtfotografering inspirasjon barnedåp

Håper du har en fiiiin fredag i dag ♥ Selv forbereder jeg morgendagen – det føles en smule surrealistisk… SÅ spennende!! ♥ Jeg gleder meg! Forteller mer i morgen!
dåpskake inspirasjon

Midt oppi alt som skjer om dagen er jeg såvidt i gang med å planlegge barnedåp, min gode venninne Lise døper nemlig straks sin vakre lille Adrian! Du ser et av nyfødtbildene jeg knipset av han helt øverst i innlegget – SÅ søt!!

tips til kakebordet - popcorn i cupackeformer, barnedåp

Dagene er litt travle for tiden, så vi har ikke rukket å idèmyldre så veldig masse, men noen tanker rundt det hele er iallefall på plass. 
Søte glassflasker på dessertbordet, rosa og mintgrønt

Jeg gleder meg til å gå igang! Jeg er såvidt igang med trykksakene, og så raskt de faller på plass blir resten så mye enklere. Selv er jeg veldig fan av trykksaker for å få en fiiin helhet på et dessertbord, tror dette kan bli stilig!


Barnedåp inspirasjon dessertbord / kakebord - rosa og mint

Forrige dåpen jeg ordnet istand dessertbord var faktisk så lenge siden som da søsteren min døpte hennes herlige tvillinger – det er dette dessertbordet flesteparten av bildene i innlegget er hentet ifra. Kakene i innlegget er det litt forskjellig hvor lenge siden det er jeg laget – synes alltid det er fint å titte litt igjennom hva jeg har laget tidligere når jeg idemyldrer til noe nytt. HER finner du dessertbordene mine, HER finner du designkakene. Alltid godt med litt inspirasjon – og artig å forsøke å lage litt nytt!

Barnedåp dåpskake inspirasjon - karusellkake - rosa og mint

Det blir garantert et komplett vakkert dessertbord, men jeg er litt på hva jeg rekker når det kommer til kake. Designkaker tar gjerne himla mye tid…!  Men en kake blir det iallefall!


Dåpskake inspirasjon - lyseblå kake - bamse med ballong

Fargene blir iallefall lyseblått og sølv tror jeg – kanskje litt brunt? Klassisk ♥
Dåpskake lyseblå tvillinger grå

Jeg må ærlig innrømme at jeg savner tiden da jeg dekorerte kaker døgnet rundt… Iallefall når jeg tenker på selve dekoreringsbiten, og ikke det å være oppe døgner rundt. Hihi! Men jeg er selvsagt utrolig takknemlig for alt det spennende som skjer om dagen, misforstå meg rett!! ♥ Skulle så gjerne bare hatt enda mer tid, hihi! Og jeg synes det er enda mer gøy å holde kurs og treffe de herligste jenter som lager de vakreste kaker – knallgøy!!

Dåpskake inspirasjon lyseblå marsipanbaby ligger inni englevinger

Nei, nå får jeg avslutte – og fortsette å forberede morgendagen isteden… ♥

Lag marsipanpynt selv - marsipanbaby som sover inni englevinger. Dåpskake

Ønsker deg en fortsatt NYDELIG kveld!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...