Idyllisk Hammock / Hagegynge

IMG_9038 hammock hagegynge

Velkommen til ToneroseDesign! ♥ Jeg har fått litt spørsmål om å komme med litt hageinnlegg her på bloggen – det gjør jeg gjerne! Desverre har jeg fått ordnet ALTFOR lite i hagen den siste tiden.. Dagene strekker ikke helt til! Men men. Ute vokser og gror det som bare det! ♥  Husker dere jeg fortalte at jeg var litt oppgitt over meg selv for en stund siden, fordi jeg hadde glemt å så erteblomster i år? Vel, som jeg fortalte har jeg plantet en staudevariant av erteblomster – og den vokser som bare det nå! Så, jeg kan plukke inn store buketter med erteblomster nå – kjempestas! Synes de er så vakre og sommerlige, den jeg har nå er dus lys rosa og hvit. Vakre! Erteblomster tror jeg er favoritt-sommerblomsten, de står ikke så lenge som snitt – men blomstrer mer jo mer man plukker inn, perfekt til små søte buketter i nostalgiske gamle vaser og kanner! Herlig! I hagen er det ellers litt ulike roser som blomstere – det er alltid veldig stas! Og i kjøkkenhagen begynner det meste å bli modent – til og med digre kålrøtter er det i den ene kassa var nå. Og massevis av modige tomater, som Lukas så fint sier! hihi. Og plommetreet… MMMM! Det var en av de få tingene (3) som stod i hagen vår da vi flyttet inn, det var et helt ungt tre da – plantet sesongen før vi flyttet inn. Og allerede kommer det med DIGRE plommer, så søte og gode! Skal førsøke å oppdrive hva de heter – slik at jeg kan få spredd ordet. Det plommetreet anbefales på det varmeste!

Men, uansett – tilbake til dagens bilde! Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg kjøper ting til hagen, tenkte å svare litt mer felles nå ♥ Jeg liker den frodige romantiske cottage garden-stilen, men samtidig med litt struktur og nyere elementer iblandet. hihi! Potteskjulere med litt høyde/stett på liker jeg veldig godt – og kan veldig gjerne tenke meg flere slike i større størrelser! Jeg har et par som ligner på den som er på bildet over, de er i plast og er kjøpt på europris (!). Den på bildet over er ifra Hageland. Engelen foran blomsterpotta på bildet har jeg kjøpt på Nille, det er der de fleste av englene mine kommer ifra. De som ikke er kjøpt der har jeg fått i gaver, eller kjøpt i utlandet ♥ (mhmmm, hagegal som jeg er når jeg har litt ekstra tid – så MÅ jeg jo gjerne kjøpe litt slikt på ferie! hoho!) Ja, og noen engler  har jeg støpt av betong da ♥

Hammocken vår er jeg veldig glad i, elsker stilen! Gutta synes også det er SÅ stas med den, den fungerer ypperlig som huske.. hihi! Gynga er ifra Hageland, puta er ifra Europris og det lyserosa pleddet er ifra Plantasjen. På toppen av gynga har jeg festet en kunstig kirsebærgren, den har så supersøte blomster! (kjøpt på Home&Cottage)

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir FANTASTISK!! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • Barnelykke on September 5, 2012

  Så vakkert – nydelige hagegynge!
  Det hørtes ekstra godt ut med modige tomater 😉

  Klem
  Birte

  • Tonerose on September 6, 2012

   hihi, ikke sant? Modige tomater er BEST! hihi.

   Håper du har en herlig kveld!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...