{ if you can dream it, you can do it }

KL5A9548 copy1

{ if you can dream it, you can do it } – Walt Disney

Elsker at det blomsterer i hagen igjen! Å pusle på i hagen synes jeg er verdens beste avkobling – skulle så gjerne hatt mye mer tid til det! …som til alt annet, hihi! Noen som kjenner seg igjen??

Sammen med småtassene har jeg plantet stemor på inngangspartiet – jeg er jo vant til at det gjerne er denne blomsten jeg “starter med” etter at løkblomstene begynner å takke for seg i krukkene, siden disse tåler litt frost. Men nå som det er SÅ varmt ute har jeg jo lyst til å shoppe mange pelargonia!! Fatter ikke at det bare er april?? Vidunderlig!! I går ordnet jeg klart basseng ute til småtassene – totalt uvirkelig at de kunne få lov til å bade UTE!! Men det var jo 21 grader og skikkelig sol, så da tenkte jeg det var greit. Velkommen sommer!

Ønsker deg en FANTASTISK dag i dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply