{ Winter wonderland christmas tree }

Jeg håper du hadde en VIDUNDERLIG nyttårsaften i går!!

Det hadde vi, vi koste oss med masse familie ♥

Jeg har jo helt glemt å dele bilder av det andre treet vårt! Det er bra dere spør flere ganger ♥

Lenge har jeg hatt lyst på et nytt juletre, det forrige treet vårt kjøpte jeg for type ti år siden – da var det ikke så vanlig med kunstig juletre, og utvalget var ikke akkurat det som det er i dag kan du si! =) Dermed har jeg lenge hatt lyst på et tre som faktisk ser ut som et ekte tre, og i år ble det nytt tre =) Men, småtassene syntes jo ikke akkurat at vi ikke skulle ha det gamle treet lengre, dermed ble det to trær i år, haha!

Jeg er glad i å ordne istand til jul, dermed var jeg jo ikke akkurat vanskelig å be =) Det gamle treet ser veldig kunstig ut, dermed spraya jeg det med masse snøspray! Ja, det blir sikkert en vaskejobb om ikke så lenge når jeg rydder bort treet – men jeg synes treet ble mye finere, så jeg er fornøyd med avgjørelsen =)

Limer inn en bildecollage av det nye treet, har du lyst til å se flere bilder av dette finner du et bildedryss HER. Det nye treet står i stua, det gamle plasserte jeg borte ved pianoet/enden av spisestua =) Det nye treet dekorerte vi i rødt og hvitt, mens det gamle pyntet vi i gull/sølv/glass og selvsagt hvitt med all snøen.

(juletreanheng fra MesterGrønn)

Jeg liker godt å samle fargene/kun ha få farger på treet – da kan vi ha masse pynt uten at det ser veldig rotete ut =) Ved å ha to juletrær dette året fikk vi brukt all pynten vår selv om treet i stua kun var rødt og hvitt osv, koselig!

Jeg regner med mange sikkert synes det er litt sært å ha flere juletrær, men vi syntes det var veldig koselig! I tillegg har gutta hvert sitt lille juletre på rommene sine, vi har et par små juletrær stående ved siden av peisen osv =)

Men tilbake til det gamle juletreet! Jeg sprayet det altså med mye snøspray, deretter startet jeg med å dekorere treet med store gamle kongler jeg har fått av pappa. Synes disse er så fine!! De er diiiigre, regner med han har finni de i Spania. Disse har jeg ikke laget noe oppheng på, jeg har bare plassert de oppå greiene litt inni treet =)

Jeg plasserte forresten også en lyskjede med smålys som forsiktig forsvinner og dukker opp igjen langs “stammen” av treet – dette synes jeg er så lekkert på trær med smålys, da blir treet litt mer “levende” om man kan si det sånn – superkoselig når man blir sittende og se litt på treet!

På dette treet plasserte jeg også flere hvite fjærboa´r som jeg kuttet i mindre remser, dette for å fremheve litt mer av snø-effekten jeg var på jakt etter =) (ebay)

Deretter var det bare å kjøre på med masse pynt! =) 

Denne klare glasskrybba (beklager dårlig bilde) har jeg fått av mamma for lenge siden, den hadde vi alltid oppe hvert eneste år da jeg var liten. Utrolig koselig! Nå er det oppe hvert eneste år hjemme hos oss, herlig med slik pynt som har en histore/gode minner =)

På toppen av treet har vi i lysende stjerne, denne har jeg kjøpt på InkClub mener jeg?

Personlig er jeg glad i sløyfer på juletreet, dermed laget jeg sløyfer i hvitt og sølv til dette treet. Sløyfene er forholdsvis store, jeg synes det er pent med litt ulik størrelse på dekoren på juletreet =) Sløyfebåndene har jeg kjøpt på Nille.

I år har forresten jeg og gutta tørket/stekt en del kongler som gutta plukket, disse har vi deretter malt/glitret. SÅ koselig på treet! (du ser en øverst på bildet over) Iskrystaller av glass passet fint på dette treet, disse har jeg fått for mange siden. Jeg har fått mange juletrekuler med bilder på av tvillingsøsteren min, og jeg har også laget en del selv – veldig koselig julepynt! Her er en kule med bilde av søstrene mine og jeg =)

Denne juletrekulen har jeg kjøpt på Karjolen

Disse “blomstene” har jeg også kjøpt på Karjolen, synes det at jeg er i overkant glad i glitter? Haha!

Mye av juletrepynten har jeg fått i gave, en del har jeg/vi laget – og littegrann har jeg kjøpt selv

Utrolig koselig med personlig juletrepynt med bilder av småtassene! =)

Ei juletrekule med bilde av meg sammen med min mormor og morfar – ekstra spesielt er det å henge på juletrepynt med bilder av familie som vi er så glade i som dessverre ikke er her lengre, slike julekuler betyr mye for meg ♥

Rundt omkring på treet er det selvsagt supersøt pynt som småtassene har laget også, annet enn alle de glitrende konglene! Denne er ifra tiden da småtassene gikk i barnehagen =)

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste? Ja, selve treet har jeg plassert oppi en urne/potteskjuler – jeg har pleid å gjøre det med dette treet i mange år nå =)

Koselig at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – gøy at så mange har spurt etter bilder av dette treet også =)

Ønsker deg en vidunderlig kveld videre!

Stor klem ♥

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// Fikk du ikke boka vår i julegave? Kjøp boka JukseSuperMamma!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...