ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Inspirasjon barnebursdag }

barnebursdag-mye-inspirasjon-tonerose-design-juksesupermamma

Visste du at det finnes en kategori på bloggen som heter BARNEBURSDAG? Her har jeg samlet MASSE inspirasjon til barnebursdag om du har lyst på litt idèer!!

Om du klikker på kategorien øverst på siden vil det dukke opp en rullgardinmeny med mange ulike temaer for bursdag, ønsker du å se et spesifikt tema/en bursdag klikker du på en av disse og du blir sendt videre til mange blogginnlegg fra bursdagsfeiringen og forberedelsene. Ønsker du å se alle bursdagene fra bloggen samlet finner du alle blogginnleggene under barnebursdag-kategorien. Noen av bursdagene har jeg også laget små videofilmer med tips og inspirasjon til – håper det kan være til glede!

Her hos oss koste vi oss massevis med bursdagsfeiring i helga – denne gangen Willy Wonka-party! Gleder meg til å vise bilder av bursdagen etterhvert, alt vil du finne samlet HER. I fjor ønsket Daniel seg spionparty – HER finner du blogginnleggene fra denne bursdagen =) Det var supergøy, da satte jeg på Mission Impossible temalåten før gjestene kom – småtassene løp helt hypre rundt og leika spioner!! Det tok litt av den bursdagen, enkle forberedelser i ekte JukseSuperMamma-stil – men DU så gøy!!! =)

Ønsker deg en nydelig dag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0