{ Inspirasjon dåpskake / babykake }

IMG_4893_babykake_dåpskake_rosa

I det siste har jeg sittet mye med design av trykksaker til barnedåp osv osv – dermed tenkte jeg at det var på sin plass å dele litt inspirasjon til babykake! Jeg har laget NOEN babykaker oppigjennom – og jeg elsker det ♥ Helt herlig med søte små detaljer – gjerne personlig! Jeg designer trykksaker til dessertbord i samarbeid med JapanPhoto – her vil det komme MANGE kolleksjoner. Du finner de aller første liggende ute allerede, blant annet supersøt luftballong-kolleksjon som er nydelig til barnedåp osv. Eller feks en med lyse rosa striper! Herlig å kunne pynte med personlig banner med navn og bilder, popcornbokser, sugerørflagg osv osv.

IMG_4903_babykake_dåpskake_rosa

Har du lyst til å se flere babykaker finner du alle designkakene mine samlet HER, det er jo så gøy å lage søte babykaker i vakre pastellfarger! Scroll deg nedover på linken så dukker det opp masse babykaker. På denne kaken er all pynt laget av marsipan, samt kaken er trukket med ekstra hvit marsipan fra Pals.

IMG_4911_babykake_dåpskake_rosaHar du lyst til å se små videosnutter av kakedekorering finner du dette på youtube-kanalen min, her vil det kommer mer etterhvert! HER finner du kanalen, har du lyst til å abonnere på den vil du automatisk få mail når nye videoer publiseres =) Jeg holder også kurs i kakekdekorering, oversikt finner du HER =)

Ønsker deg en deilig kveld videre!

Stor klem ♥

[googlef4ef53f1d96ab4cb.html]

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...