ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Inspirasjon; juletre i hvitt, gull & sølv }

Klar for litt mer juleinspirasjon?

Nylig viste jeg bilder av juletreet i stua vår i fjor, jeg kom visst aldri så langt som til å få delt bilder da, så bedre seint enn aldri? Da nevnte jeg at jeg pyntet et annet tre også, og dere lurte på om jeg kunne dele bilder av dette også – det er det klart jeg kan !

Dette dekorerte jeg med en del bånd, og det likte jeg kjempegodt! Dermed kommer jeg nok til å prøve meg på dette i år også – gleder meg til å gå i gang med juletrepynting etterhvert…

Ikke så lenge til desember nå! =)

Siden treet i stua var i klassiske julefarger (hovedsakelig rødt og hvitt) tenkte jeg det kunne være gøy å dekorere dette treet litt “roligere” – om det gir mening =)

Dermed ble det hvitt, gull og sølv!

Dette supersøte juletreanhenget tror jeg at jeg har kjøpt på MesterGrønn for en stund siden =)

Ja, tilbake til pyntingen med bånd – det var jo sånn jeg kom inn på dette treet! Her brukte jeg et vakkert silkebånd med glitter som jeg har kjøpt på Nille for flere år siden – det kommer ikke så godt frem på bildene; men jeg synes dette båndet er helt nydelig!! Nå er jeg jo LITT svak for alt som glitrer da, haha!

Men til jul er det vel lov med masse glitter? =)


Jeg brukte to typer bånd, et hvitt med sølvglitter og et gullfarget som er mye mer gjennomsiktig. Dette var første gang jeg pyntet med bånd på denne måten – men i år planlegger jeg å gjør mye mer av det, da jeg likte det kjempegodt! Det fyller opp treet fint, og tilfører masse glitter og farge (ja, ikke så mye farge her da, siden jeg hovedsakelig hadde hvitt – men du skjønner, hihi) Gleder meg til å teste ut dette mer i år!

Håper innlegget var til inspirasjon!

Ja, juletrepynten har jeg samlet opp over mange mange år – mye har vi laget selv, noe har vært gaver – og noe har jeg kjøpt selv. En herlig blanding! =)

Ja, og juletreet er kunstig – men det skjønte du sikkert =) Gaveinnpakkingen har jeg matchet litt til treet, synes det er ekstra koselig!

Ønsker deg en HERLIG førjulstid!

Stor klem =)

// alle blogginnlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0