{ Inspirasjon; juletre i rødt & hvitt }

Flere som gleder seg til å kunne begynne å pynte til jul igjen?

Det gjør i hvert fall jeg!

Jeg synes førjulstiden er helt herlig, og koser meg masse når jeg pynter til jul. Da setter jeg gjerne på julefilmer som går i bakgrunnen, jeg kobler helt av – og bare koser meg.

Deler i dag noen bilder av fjorårets tre i stua, jeg kom visst aldri så langt som til å få delt det i fjor, haha! Dermed tenkte jeg det kunne være koselig inspirasjon nå i førjulstiden =)

Juletreet i stua pyntet vi/jeg i rødt og hvitt, veldig tradisjonelt =)

Vi har en del juletrepynt som er helt personlig; enten har barna laget pynten på skolen eller hjemme, eller vi har laget i sammen – dette er pynt som er ekstra koselig å henge på treet! Ja, og pynt som har en egen historie bak seg, kanskje var vi på tur da vi kjøpte den etc etc – superkoselig!

Vi har mange juletreanheng med bilder av gutta på, ofte har jeg brukt julekortbildene til dette – og det er så koselig å henge disse på treet =) Flere juletrekuler har jeg også dekorert med bilder av annen familie, samt fra turer vi har vært på osv. Ja, og en del kuler har fått tekst på seg! Type årstallet + navn for når alle ble født, når vi flyttet inn i nytt hjem, når kjæledyrene våre ble født etc etc – personlig og koselig!

Jeg er også veldig glad i å ha sløyfebånd på juletreet, enten dandert i bølger inni treet, eller feks knyttet i sløyfer slik som på dette treet. Her har jeg brukt to forskjellige bånd – ett som er transparent hvor du kan se lys osv gjennom, i rødt med gullkant, og ett i dyp rød fløyel. Personlig liker jeg veldig godt bånd som det er ståltråd i endene på, da kan de danderes akkurat slik jeg har lyst til! 

Dette er også en kjempefin måte å hente inn en farge på, uten å kjøpe inn masse ny pynt =)

På juletreet vårt har jeg også noen spinnere som gjør at juletrepynten som blir hengt på disse spinner rundt =)

Elsker det! =)

Juletreet er kunstig, mener det heter Kensington eller noe i den stilen – det er i full PE (dvs støpte nåler overalt) – jeg kjøpte det på salg på Hageland for noen år tilbake. Jeg brukte laaaang tid før jeg bestemte meg for dette, har vært superfornøyd!  Jeg vet mange sverger til ekte tre til jul, men jeg synes nå det er veldig lettvint og enkelt med kunstig =)

Du finner tidligere blogginnlegg med pyntet juletre HER om du har lyst til å se mer av dette treet =) 

I år er planen å bruke den samme pynten – men ha mye mer sløyfebånd på dette treet, så da vil jeg tro det vil se rimelig annerledes ut –  jeg gleder meg! I fjor pyntet jeg et annet tre også, hvor jeg hadde mer bånd på – det falt VELDIG i smak, dermed blir det nok mer av dette i år =)

Jeg håper innlegget kan være til inspirasjon – jeg gleder jeg meg masse til å kunne begynne å pynte til jul! Her hos oss pleier jeg gjerne å begynne å pynte til jul allerede 1. Desember – vet mange synes det er tiiiidlig, men vi synes det er kjempekoselig! =)

Elsker alle de små lysene osv til jul, herlig med skikkelig julestemning!!

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

// alle blogginnlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...