Inspirasjon / tips til julegaveinnpakking?

Tenk at vi allerede er et lite stykke inn i desember??

Herlig!

SOM jeg gleder meg til jul! Jeg elsker denne tiden på året – og jeg liker det aller best om jeg har handlet inn / laget flesteparten av julegavene allerede når desember kommer ♥

Da kan jeg kose meg med julegaveinnpakking i førjulstiden, når huset er ferdig pyntet til jul – og feks mens jeg ser på julefilmer og koser meg med en kopp gløgg, eller kakao (eller pepsi max med isbiter, hihi!) Deilig!

Er det flere som synes det er koselig med julegaveinnpakking?

Om jeg har tid til det, elsker jeg å gi bort gaver hvor jeg har hatt mulighet til å legge litt tid i innpakkingen – jeg bruker jo gjerne litt tid på å finne ut hva jeg har lyst til å gi bort, og da er det ekstra gøy at det ser litt stilig ut når man gir det bort også. Dermed lager jeg gjerne litt gavelapper selv osv =)

Si ifra om det er noen som har lyst på litt inspirasjon / trinn for trinn tips til innpakking av julegaver =)

Ønsker deg en DEILIG førjulstid!!

Stor klem =)

// masse inspirasjon til JUL finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...