{ Interiør: Kjøkken-lamper }

 

Håper du har en fiiiiin dag ♥

Jeg har blitt spurt om å dele litt detaljer/bilder etterhvert som vi pusser opp det nye huset vårt – dermed tenkte jeg at jeg kunne dele dette detaljbildet. Vi er i god gang med å pusse opp kjøkkenet – gleder meg til å kunne dele et skikkelig før/etter-innlegg etterhvert, men det er ikke helt ferdig enda, så det får drøye litt til… ♥ Vi har et par pendel-lamper hengende over kjøkkenbenken – her var jeg utrolig usikker på hva som ville bli fint. I utgangspunktet hadde jeg lyst på et par sølv-kuler, om noen skjønner hva slags lamper jeg mener, men siden jeg ikke fant noen jeg/vi falt skikkelig for endte vi opp med disse industrielle variantene! De kostet kun 129,- dermed tenkte jeg at OM jeg finner drømmelampene etterhvert så er det lov til å bytte ut da – enn sålenge er vi kjempefornøyde med disse. Jeg har kjøpt lampene på Bauhaus, de fantes i svart og kobber – men jeg syntes svart ble litt tamt og kobber ikke passet inn – derfor sprayet jeg de heller i sølv/metall. Fungerte supert! Vi har kjøpt dekorative pærer som har den “snurretråd” inni – men lyset på bildet er så lyst at det dessverre ikke syntes.

Men, uansett – det jeg ville tipse om var rimelig stilige pendel-lamper =)

Fortsatt herlig dag til deg!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...