{ Interiør // Stua vår }

Etter at jeg delte bilder av vegglampene våre som jeg snekret av drivved og plank (hjertelig tusen takk for så utrolig hyggelige tilbakemeldinger!) var det flere som etterspurte flere bilder av stua vår. Selvsagt kan jeg dele det, hyggelig at dere vil se =)

Deler i dag noen bilder jeg knipset for en liten stund siden, vi har den samme sofaen som vi hadde der vi bodde tidligere – der sto sofaen alltid på samme måte/plass. Her i huset har jeg ikke foreløpig “landet” på en plassering av sofaen, så enn så lenge så flytter jeg litt rundt på de. Veldig kjekt med sofa som kan endres litt på!

Sofaen vår kommer fra IKEA for de som måtte lure; vi er veldig fornøyd med den =)

Bordet har mannen min snekret av litt restematerialer vi hadde liggende!


Jeg føler selv at vi ikke har så mye “stash” i stua, men jeg er veldig glad i å ha grønnplanter i huset.

Akkurat til jul pleier jeg gjerne å flytte mesteparten av disse ut av stua osv (da blir det gjerne litt fullt om det er både planter og julepynt) – men ellers i året er jeg veldig glad i å ha grønne planter rundt omkring i huset. Blomstrende planter overlever gjerne ikke så lenge innendørs, men grønnplanter går det heldigvis bedre med =)

Nå som det er så mørkt ute synes jeg det er veldig koselig å tenne litt levende lys, og jeg har også noen elektriske kubbelys med timer på stuebordet, spisestuebordet osv. Jeg synes det er aller hyggeligst med levende lys, men det tenner jeg jo bare på om vi sitter der – mens med disse kunstige/elektriske så tenner de seg på av seg selv, og det er jo utrolig behagelig og lettvint.

Kubbelysene jeg bruker har jeg kjøpt på Clas Ohlson, disse er jeg veldig fornøyd med. Jeg har også prøvd meg på noen fra Nille, Europris osv – men jeg liker personlig best de hvor “flammen” beveger litt på seg, og fargen på lyset er så likt en ekte flamme som mulig; jeg synes noen fort kan bli litt oransje osv. Merker at jeg tydeligvis er litt kresen, haha! Men for de som evt lurer på det, så bruker jeg altså kunstige kubbelys fra ClasOhlson =)

De store pottene er fra MesterGrønn, skinnfeller fra Bohus og Rusta.

Puter fra Kid, Rusta, Karjolen og IKEA.

Hyggelig at du tittet innom her i dag – jeg håper du har en HERLIG dag!!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply