{ Invitasjoner } ✭ g l a m

Skjermbilde 2013-11-05 kl. 20.47.50

Håper du har en HERLIG kveld ♥

De siste dagene har det gått bittelitt i ett her hos meg,  jeg har STORKOST meg sammen med verdens herligste kursdeltakere på flere kurs – SÅ gøy!! Bilder kommer etterhver, må bare få litt mer pc-tid først ♥ Gleder meg til å få delt flere bilder, skjønne deltakere + nydelige kaker & vakker pynt, kurs er jo SÅ gøy!! Tusen takk!!

 ♥

Dagens bilder er det den herlige dama bak TM Design som har knipsa, hun er helt rå! Jeg har vært så heldig å få lage invitasjoner til 40årslaget deres – sort, gull & glam var stikkordene jeg fikk. Alltid stas å lage noe unikt, dermed designet jeg invitasjon av skinn (ik, hihi!) med gull detaljer – og en vakker bling-spenne. Jeg har festet fake skinn-stoff ifra Stoff&Stil til sort kartong, og deretter brettet. Inni kortet har jeg festet gullkartong, i midten har jeg først festet teksten som jeg designet i photoshop, og deretter gullkartong som jeg har skåret til i passende fasong til å matche ramma jeg laget rundt teksten. Til slutt har jeg lukket invitasjonene med et gullbånd av kartong, hvor jeg har skåret til et eget design til baksiden, og på forsiden har jeg festet en vakker brosje. Brosjene kommer ifra FestFabrikken, og er egentlig serviettringer. hihi, hvorfor ikke? Også er de egentlig sølv, men jeg gjorde de om til gull for å matche anledningen selvfølgelig!

Skjermbilde 2013-11-05 kl. 20.47.56

Nå koser jeg meg med kakebord/sweet table til samme dama denne uka, dette blir GLAM ✭  Ser frem til en fortsatt spennende&hektisk uke!

Strålende tirsdagskveld videre til deg!

Stor klem,

tonerose underskrift

1 Comment

Leave a Reply