Iskrem – buffet! {Kakebord}

lag in egen iskrem IMG_301422 bursdag
Velkommen! ♥ I dag kommer det noen bilder av iskrem-bordet jeg laget istand til bursdagen til Daniel – tenkte det var gøy med dette i tillegg til kakebordet. Hvem liker vel ikke iskrem?? ♥

IMG_301522_iskrem_bursdag_is
Jeg brukte det samme designet som på merkelappene på kakebordet, jeg synes det er fint å gjenta samme design flere steder – det binder det hele litt sammen. Og fargene på dette bordet gikk såklart mest mulig i blått og hvitt det også ♥ Da jeg tok bildene hadde jeg ikke satt frem isen enda, men isen fylte jeg i de lyseblå bøttene på hver side. Alt annet er saus, krem og strøssel til å ha på iskremen! NAM!
IMG_30202_iskrem_bursdag_is
Det ble NOEN typer saus til å ha på isen.. hihi. Jeg hadde egentlig veldig lyst til å ha de over i søte små glassmugger, evt hvite – men kom aldri så langt. Om du vil ha et slikt bord i et bryllup feks, ville det vært supersøtt – da vil det se mer gjennomført og delikat ut! I midten stilte jeg opp kremboksen, og ellers hadde jeg kjøpt inn nougat saus (mmmmm, definitivt min favoritt!! kjøpt i sverige, ikke funnet det her til lands), hvit sjokoladesaus, sjokoladesaus, bringebærsaus, daimsaus, toffifeesaus, sjokladesaus som stivner… Hmm, var ganske mange ulike – forhåpentligvis noe for enhver smak! ♥
IMG_30222_iskrem_bursdag_is
Jeg fikk låne iskremglassene til mamma, og fylte disse med ulik strøssel. Syntes det ble kjempesøtt!! Bredt lyseblått silkebånd klippet jeg et hakk i foran, og festet merkelappene til silkebåndet med dobbeltsidig teip. De lyseblå lange skjeene har jeg kjøpt på søstrene grene. Strøsselet i disse glassene besto av mini-smash (nam!), oreos kuttet i biter, tutti-frutti kakestrøssel, lakris-kakestrøssel, hakkede mandler, nesquick og snøkrystaller-kakestrøssel.
IMG_30232_iskrem_bursdag_is
I midten foran plasserte jeg to av iskremglassene på stettefat, disse hadde jeg brettet av hard glossy kartong. Jeg synes det gjør seg med litt høyde på kakebordet! ♥
IMG_30272_iskrem_bursdag_is
De lyseblå bøttene fylte jeg med ulike typer iskrem, to tilsvarende plasserte jeg på motsatt side av bordet. Bøttene har jeg kjøpt på Nille for en stund siden, om du lurte! ♥ I iskrem-skjeene festet jeg en liten lyseblå sløyfe. Om du lager istand iskrem-bord i feks et bryllup vil jeg anbefale å ha noe form for kjølende beholdere til iskremen – litt andre forhold i en barnebursdag hjemme!
IMG_30322_iskrem_bursdag_is
Små iskrembeger i to ulike størrelser, som jeg såklart måtte personalisere med små merkelapper i samme stilen! I den bittelille bøtta ligger små iskremskjeer i klar plast, tilsvarende oppstilling med beger+skjeer på motsatt side av bordet.
IMG_30332_iskrem_bursdag_is
Mini marshmellows, og kokos som jeg farget lyseblå. Kokosen farget jeg med pulverfarge forresten! Disse skålene er baguett-skåler ifra europris… Hvorfor ikke?
IMG_30372_iskrem_bursdag_is
På motsatt side plasserte jeg to tilsvarende skåler, disse fylte jeg med blå m&m som jeg kuttet i biter – og hvite sjokoladedråper.
IMG_30352_iskrem_bursdag_is
Melkesjokoladedråper, og mørke sjokoladedråper. Jeg laget også et lite skilt med teksten “Lag din egen iskrem” – synes det ble en søt detalj!
IMG_30362_iskrem_bursdag_is
Det var stor suksess med en slik iskrem-bar, både blandt store og små! Anbefales absolutt! ♥ De små begrene var dessuten midt i blinken til barna. Til og med bursdagsbarnet på ett helt år fikk lov til å få sitt eget lille beger med littegrann iskrem – GØY ja!!
IMG_30242_iskrem_bursdag_is
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥
IMG_301422_iskrem_bursdag_is
Tusen takk for at du tittet innom bloggen min i dag! ♥ Håper du får en super dag – og kanskje koser deg med litt iskrem?
Stor klem fra meg!

LagreLagreLagreLagre

13 Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...