Iskrem i søte cupcakeformer { Tips til Barnebursdag }

IMG_0854_barnebursdag_iskrem_bursdag

Velkommen til ToneroseDesign ♥

Husker dere at jeg og småtassene snekret sammen ei litta kiosk til bursdagsfeiring? Kjempestas, og gjort på 1-2-3! Perfekt prosjekt sammen med barna ♥ (gammelt skap som er lagt, og vi spikret/skrudde fast markise)

Jeg plasserte iskremkuler i de søteste små cupcakeformer ifra FestFabrikken, disse er i kartong og stive – helt perfekte iskrembeger. Også SÅ søte! (finnes ulike størrelser, dette er de små variantene. Nusselig!) Jeg laget klar iskremen i forkant, og plasserte en treskje i hver av de, slik at når det ble tid for iskremsalg var det bare å finne fram brettet med all iskremen ifra fryser´n. Lettvint!

Planen var egentlig å lage kule små iskrem-salgsmann-hatter til småtassene, men det rakk jeg ikke! Neste gang? ♥

Ønsker deg en vidunderlig dag!

Klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...