{ it´s a wrap }

collageBeklager liten aktivitet her inne hos meg, dagene forsvinner helt..!  Jeg håper du har hatt en vidunderlig helg! I helgen var jeg så heldig å få lov til å ta del i et herlig event på en FANTASTISK flott location – sjekk den beliggenheten ♥

Selfie-mobilbildet er av verdens beste PartyPlanner/FestFabrikken-paret og skjønneste Festklar– dissa folka vet virkelig hvordan man fikser en uforglemmelig fest – imponerer som alltid! Hjertelig takk for en herlig & minnerik dag ♥

Det var en ære å få lage dessertbord/kake til dette selskapet, et nydelig vertskap og et fantastisk event!

#takknemlig ♥

Tusen takk for alle mailer og henvendelser, beklager at jeg henger bakpå med besvarelser –  onsdag blir det kontordag så jeg håper å få svart på alt om ikke lenge ♥ Ønsker DEG en strålende herlig mandag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply