{ Jaaaa, for den måtte jo nesten være rosa…?? }

KL5A2565 copy

Jeg håper du har en vidunderlig dag! Selv håper jeg å få tilbragt en del tid ute i kjøkkenhagen igjen snart – fantastisk deilig å være litt ute, og ikke minst pusle litt på der. Skikkelig avkobling for hodet – det trengs! ♥

På bildet ser du årets bursdagsgave ifra verdens beste mamma og stefar – bidrag til hagen! Dermed ble det blant annet ny trillebår – hjertelig tusen takk! ♥ Utrolig deilig å ha en stooor og skikkelig trillebår, tidligere har vi hatt typen-149-kroners-trillebår som kanskje ikke tåler like mye kan du si… Selvsagt fungerer de en liten stund de også, meeeen. Kjempedeilig med stor og stabil trillebår som man kan ha lenge – også gjør det jo INGENTING at den er rooosa! Haha!

KL5A2560 copy

Den er av typen Gardenia i tilfelle du lurer, bestilt på Europris – såvidt jeg fant ut var de rimeligst der. Tror du ikke småtassene mine monterte den for meg?? De var SÅ stolte over at de fikset det helt på egenhånd, helt herlig! ♥ Ja, jeg strammet over alle skruene da, men uansett. Kos!

Denne blir nok mye brukt fremover – gleder meg!

Ønsker deg en vidunderlig dag videre =)
Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...