Jammen oktober allerede!

Da var det jammen oktober allerede!

Dermed tenkte jeg at det var på sin plass å legge inn Halloween-slideren på forsiden på bloggen, og få snurret meg rundt og delt litt inspirasjon til Halloween her inne =)

Halloween har virkelig blitt en rimelig stor “greie” hos barna, dermed er det koselig å dele gleden sammen med de =) Tidligere har jeg delt masse blogginnlegg i kategorien Halloween, alt fra søtsaker, til DIY dekor, invitasjoner, aktiviteter, pynting av hus, diy kostymer, halloweenparty, ansiktsamling osv osv . Jeg føler jeg har mye liggende her – men tok et raskt søk på nettsiden for å sjekke hvor mye det faktisk er – jammen har jeg foreløpig 136 blogginnlegg i kategorien halloween! Whaaaat??

Ja, så om du er på jakt etter litt inspirasjon til Halloween kan det hende du finner noe her.

Hihi!

På mobilen har jeg også masse liggende fra tidligere som jeg ikke har klart å få delt enda, så forhåpentlig kommer det enda mer. Og om det er noen som har ønske om noe som mangler her inne, så kom gjerne med forslag! =)

Feirer dere halloween? Om dere gjør det – kos dere masse med forberedelser!!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien HALLOWEEN finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply