Jeeeeey! NYDELIGE vårløk ♥

vakre vårløk

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I går kom vakre Monica og hentet dåpskaken jeg laget til søte lille sønnen hennes – og med seg hadde hun disse helskjønne vårløkene til meg! SÅ utrolig snilt!! HJERTELIG tusen takk Monica, så utrolig snill du er!! ♥ Jeg gleder meg til å plante disse sammen med småtassene – og ikke minst til å se løkene dukke frem til våren! Blandingene bestod av de nydelige Angelique tulipanene som minner om roser/peoner – min favoritt blandt tulipaner! Og vakre lilla allium, de kommer litt seinere – og er superstilige! Og skjønne hvite krokus – som kommer til å titte frem aller først. Kjempestas!  Alle løkene er store favoritter hos meg, jeeeey! ♥ Om du er på jakt etter vårløk til egen hage vil jeg absolutt anbefale alle disse – de er helskjønne, og “ordner seg selv”! ♥ Her kan du se noen vårbilder ifra hagen, det har desverre blitt lite tid til haging her hos meg i det siste – jeg gleder meg til å få ordna litt mer der ute etterhvert!

I dag skal jeg og gutta ut og kose oss med litt høstplanting i krukkene våre, vi har allerede handlet inn litt lyng. Tipper det blir stas for både gutta og meg! ♥ Jeg håper dagen din også blir HERLIG!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • marianne on September 16, 2012

  Åååh, elsker allium! Plantet mange i fjor, de blomstret nydelig i våres 🙂 I år satser jeg heller mer på tulipaner, skal lage bed med tulipaner i “fargeklynger”, sorterte etter farge, altså 🙂

  • Tonerose on September 20, 2012

   Hei Marianne,

   Ah – høres herlig ut!! mhmm, de er så vakre!! Jeg har noen få i hagen – men ikke så mange, så dette kunne jo ikke passet bedre!! =) Kjempeheldig jeg, Monica er SÅ snill!! =)

   Ønsker deg en herlig dag!

   Stor klem!

Leave a Reply