Jeg elsker jobben min!

MikkeMusKakebord

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag MÅ jeg bare få dele et bilde jeg fikk tilsendt av vakre Charlotte – er ikke dette kakebordet knallstilig?? Jeg var så heldig å få lage kake, cupcakes og minicupcakes til bursdagsfeiringen til søte sønnen hennes William, SÅ gøy å få lov til å se sluttresultatet – HERLIG! …jeg kan virkelig ikke annet enn å elske jobben min, utrolig takknemlig for at jeg får lov til å jobbe med dette! ♥  Hjertelig tusen takk flinke Charlotte – det var en ære!!

Charlotte har hentet inspirasjon ifra 2årsdagen jeg ordnet til minste lille Daniel’n min, innleggene ifra denne bursdagen finner du her, kakebordet her

Det meste kjøpte jeg på festfabrikken 🙂 Både pappbegrene, den røde løperen og sugerørene til cakepops 🙂 Trykksakene (merkelappene) lagde jeg selv 🙂 kjøpte farget papp og klipte og limte 🙂 kakestanden er en pappeske med rødt gavepapir også har jeg klippet ut svarte mikke mus hoder og limt på 🙂 På kakebordet var det den flotte kaka du lagde samt sjokolade cupcakes og mini cupcakes du lagde 🙂 I tilleg lagde jeg gulrotmuffins også fikk jeg en annen til å lage brownie muffins 🙂 mye muffins :p Hehe Cakepops, ostekake, cookie dough brownies,gele i barnematglass (takk for tips) :p så hadde jeg snacks 🙂 på det ene etasjefatet hadde jeg jordbær, blåbær og bringebær samt vannmelon som jeg hadde stukket ut små mikkemus hoder 🙂 på det andre etasjefatet var det brownies stukket ut i mikke mus hodet, oreo mikke mus kjeks og oreokuler : )Også hadde jeg litt godteri i diverse skåler 🙂 CHARLOTTE

Tusen takk for at DU tittet innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir HERLIG!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply