Jeg har jo helt glemt bort…!

…å vise frem rivningen av årets pepperkakehus!!
IMG_1675 pepperkakehusrivning
Jeg har fått så koselige hilsner/emails om hvorvidt vi “klarte” å ta knekken på pepperkakehuset, og det er jo klart vi gjorde! hihi. Og vi koste oss alle mann!! Lukas på to år fikk skikkelig latterkick, tenk at dette var LOV?!

årets pepperkakehus IMG_2258 komp
I romjula koste vi oss med herlige dager borte på besøk, men også rolige dager hjemme. En av dagene fikk gutta lov til å gå løs på pepperkakehuset. Skal SI det var stas ja!! ♥
IMG_1726 2
Lillebror på nesten ett år fulgte godt med da storebror satte igang, og han forsøkte så godt han klarte å hjelpe til. Utrustet med hvert sitt kjevle måtte pepperkakehuset raskt takke for seg!
IMG_1682 2
Om du vil lese om hvordan jeg laget årets pepperkakehus, eller trinn-for-trinn hvordan du kan lage det selv, kan du klikke HER.
IMG_1676 2
I dag skal jeg kose meg med forberedelser til bursdagsfeiring på søndag, da skal vi feire at Daniel er STOR gutt!! (ett år!) Vi gleder oss! ♥ Jeg er godt i gang med forberedelsene, men det er såklart tusen ting jeg har lyst til å ordne istand – så da får vi bare se hvor mye jeg rekker!
Jeg ønsker deg en HERLIG dag!! ♥ Stor klem fra meg!

6 Comments

 • Tonerose on January 23, 2012

  mhmmm, det skal være visst krepsemor! :o) Det tror jeg på!! :o) Tusen takk for det, håper du også hadde en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 23, 2012

  hihi, takk takk snuppa!! Herlige lille gutten storkoste seg ja!

 • Tonerose on January 23, 2012

  Hei Anonym,

  Hihi, så koselig å høre!! :o) Kjempestas at du finner inspirasjon her inne hos meg! Hjertelig takk for det!!

  Skal få lagt over litt bilder til pc’n, så kommer det nok snart innlegg med både det ene og det andre fra bursdagen til Daniel! :o)

  Stor klem!

 • krepsemor on January 20, 2012

  He-he! Gutten utstråler pur glede og begeistring =) Lenge siden vi knuste pepperkakehus her hos oss, men det var et høydepunkt for guttene, ja!
  God helg!

 • Viv on January 20, 2012

  Haha! Herlige bilder!!!! 🙂

 • Anonymous on January 20, 2012

  Her i huset venter vi spent på bilder av Daniels bursdags bilder =) alltid masse innsperasjoner i bloggen din.. Elsker kake bord’ene dine og ikke minst kakene <3

Leave a Reply