Jeg har jo helt glemt – bursdagens høydepunkt!

IMG_2946_mikke_mickey_bursdag

Velkommen til ToneroseDesign ♥ De siste dagene har det blitt litt flere MikkeMusBursdagsinnlegg igjen her hos meg – var visst flere elementer jeg hadde glemt å blogge! Bursdagens høydepunkt var SÅKLART at selveste Mikke kom på besøk!!! KJEMPESTAS!! Kostymet jeg har på meg kommer fra FestFabrikken/PartyPlanner – de har masse spennende til kjøp&leie. Herlig! De har også Minni-drakt, og planen var egentlig at både Mikke&Minni skulle komme på besøk – men siden bursdagsbarnet bare ble 2 år fant vi ut at det var greit å starte litt forsiktig så det ikke skulle bli skummelt – bare veldig veldig gøy!! Og DET ble det! ♥

Jeg valgte å ikke snakke, bare bruke hender/kroppspråk – fungerte flott ♥

Dette anbefales absolutt, Lukas (storebror på 3) har SÅ lyst til at Mikke skal komme i hans bursdag også..! hihi.

mikke bursdag mikke_mickey_bursdag

Rundt omkring pyntet jeg forresten med herlige Mikke-bamser. På den doble ytterdøra festet jeg 2 silhouetter av mikke-hode i svart kartong, og på gangdøra (glassdør) laget jeg en diger Mikke av ballonger (Mikkehodet+kjempeballong FestFabrikken). Denne syntes gutta var VELDIG stas. hihi!

DA tror jeg at jeg er ferdig med alle MikkeMus-innlegg her på bloggen… Omsider! hihi. Håper du har kost deg med innleggene, og at de har vært til inspirasjon! Vi har iallefall storkost oss med Mikke-bursdag, både store og små!

Jeg håper du får en magisk dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...