{ Jippi!! }

Jippi jippi jippi!!!

Sååååå spent!!! ♥

I helgen var jeg og mannen avgårde på langtur mens verdens beste svigerforeldre passet småtassene. Det hele skjedde ganske på sparket – og du kan tro jeg var glaaaaad!! Utrolig takknemlig! ♥

Jeg hadde nemlig oppdaget ei herlig dame på Finn.no som ville gi bort vinduer de hadde byttet ut i huset, og jeg har jo alltid hatt en drøm om drivhus… For mange år siden hadde jeg planer om å snekre drivhus – men før jeg rakk å bygge det fikk vi småtassene, og dermed forsvant plutselig all ledig tid – og ikke minst endret fokus seg veldig.

Nå er guttene blitt en del større, og i sommer koste jeg meg masse med å ha en liten kjøkkenhage hvor småtassene var med mye og delte alle gledene ved alt vi kunne høste inn. Jeg elsker å ha muligheten til å kunne gå ut i hagen og plukke salat, tomater, sukkererter, agurker osv til middag (og ellers gjennom dagen) – og ikke minst synes jeg det er vidunderlig å kunne gjøre dette sammen med barna. Å pusle på i hagen synes jeg er perfekt terapi/avkobling fra alt, være aktiv – og senke skuldrene. Vi laget et bittelite “minidrivhus” rundt en av pallekarmene våre i fjor (hvor tomatene bodde) for å få litt mer fart i de – og de ga kjempeflotte resultater. Dermed våknet drømmen om drivhus tilbake (har jo alltid vært der…) – og jeg begynte å idemyldre til hvordan jeg kunne lage et rimelig drivhus av feks bygningsplast. Meeeen. Det vil jo selvsagt ikke bli så holdbart og pent som et vanlig drivhus. Skal man kjøpe et ferdig drivhus koster de gjerne ganske mye – og man sitter fremdeles igjen med jobben med monteringen. Dermed gikk jeg tilbake til drømmen min om å bygge et lite og nostalgisk drivhus av gamle vinduer! Når man da er så heldig å få gamle vidunder kan det jo ikke bli bedre!!! Jeg er VELDIG klar for å komme i gang – og gleder meg enormt! Det blir ikke store huset, men stort nok til tomater, agurk, paprika osv.

Småtassene gleder seg akkurat like mye som meg, mens mannen kan styre sin begeistring… ♥ Skjønner ikke hvorfor ikke alle ville blitt hoppende glade av å få gamle vinduer?? Hihi! Men han er tålmodig og glad på mine vegne, heldigvis! =)

 Tenk at dette virkelig kan skje! Spennende, jeg gleder meg!!

Jippi!!

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...