{ Spania next }

10351014_655632574517734_4940509488333265937_n copy

I kveld setter jeg snuta mot Spania og tvillingsøstra mi – jeg GLEDER meg ♥ Det kommer til å bli intens jobbing noen dager nå, listene våre er bittebittebittelitt lange – hihi! Photoshoots og mye annet står på planen – utrolig spennende med ny bok, men LITT jobb ♥ Om du har lyst til å følge med, finner du oss på instagram som @ToneroseDesign & @MadeByElla – også har jeg oppretta egen profil til boka; @JukseSuperMamma ♥

Dette blir gøy!

Ønsker deg en HERLIG dag!!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...