Jippi! Roseblomstringen har startet

IMG_9987 sommerens første roseblomstring
Velkommen til ToneroseDesign ! ♥ I dag kommer et bilde ifra hagen – tenk at roseblomstringen allerede er i gang!! jippi!! Hihi, jeg vet ikke alle andre er like hagegale som meg – meg jeg synes iallefall dette er kjempestas! ♥ Dermed MÅTTE  jo dette nesten blogges!!  Jeg har ikke fått gjort så masse i hagen den siste tiden, men jeg gleder meg stort til å kunne ordne der ute igjen. I mellomtiden vokser det seg frodig, akkurat slik jeg liker det! ♥ Men, jeg vil gjerne ha det mer ordna – men det får komme etterhvert. Foreløpig nyter jeg at hagen vår begynner å bli litt mer “gjengrodd”! (jeg har sansen for typsike cottage gardens, med frodige planter, nesten gjengrodde stier, blomsterhav, hemmelige rom.. du skjønner sikkert stilen!) Da vi flyttet inn var hagen halvparten singel og halvparten gress. Og DET var det. Dere som kjenner meg vet at jeg gjerne liker litt blomster isteden!  Rosen på bildet er forresten en villrose, dvs den har kommet som sideskudd (øh… hihi!) på en annen rose. Jeg vet man egentlig skal klippe bort disse – men. Når rosene har så supersøt dus farge, da har man vel ikke hjerte til det?? hihi.
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en BLOMSTRENDE dag! ♥ Husk å ta små pauser i hverdagen, og nyt en blomstrende rose! ♥ Stor klem fra meg!
tonerose underskrift

11 Comments

 • Tonerose on June 1, 2012

  Hei Brith,

  Hjertelig takk – den så helt super ut!! må nok begynne å bruke den ja, hjertelig takk!! :o)

  hihi, nei – men er det ikke bra at vi alle har noe litt forskejllig som vi interesserer oss for? :o) Alle kan jo ikke like akkruat det samme hele tiden!

  jeg håper du får en herlig helg!!

  stor klem!

 • Tonerose on June 1, 2012

  Hei Monica,

  Så koselig å høre ifra deg!! 🙂

  Hjertelig takk for det søta! Kommer nok flere hageinnlegg etterhvert – må jo nesten det! hihi. Krysser fingrene for at alle rosene dine plutselig begynner å blomstre, før du aner ordet av det! hihi.

  Jeg håpr du får en STRÅLENDE helg!!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 1, 2012

  Hei Caroline,

  Hjertlig takk for det søta! Blir nok flere hageinnlegg fra meg iløpet av sommeren – må jo nesten det! er så stas med hage!! :o)

  Gleder meg til resten av rosene begynner å vise seg frem, håper en rose begynner å blomstre hos deg iløpet av helga!

  Stor klem! 🙂

 • Tonerose on June 1, 2012

  Hei Garden Angel,

  hihi, du er nå søt da!! 🙂 Krysser fingra for at i dag springer den første rosa ut!!

  Hos meg er det forelpig kun denne som har begynt å vise seg frem.. Gleder meg til resten drar igang!!

  Jeg håper du har en herlig dag, og får n NYDELIG helg!!

  stor klem!

 • Tonerose on June 1, 2012

  Hei Lin,

  Hihi, takk takk!! Mhmm, ikke sant?? Herlig med haging!!

  Vet desverre ikke hva hun heter.. Hun har sneket seg med en annen – dvs det var en annen rose jeg kjøpte som var podet på denne (?) Uansett er jeg glad for den!

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Brith on June 1, 2012

  Hei!!
  Skulle virkelig ønske jeg hadde grønne fingre, men er bare helt elendig med blomster….henger nok litt sammen med at interessen ikke er der helt 🙂 MEN er jo så flott å se når andre får det til, flinkis 😉
  Angående fonter…..bruker mange av de du nevnte, men liker også veldig godt denne:
  http://www.fontpark.net/en/font/thenautigal-rob/
  Kanskje noe etter din smak?
  Ha en flott helg!!
  Klem brith.

 • Monica fra Koseleg on May 31, 2012

  Heldiggris! Tenk at rosene har begynt å blomstre alt- her blir det nok enda en stund å vente på den slags! Håper å få se flere hagebilder igjen snart – du har jo en nydelig hage!
  Mvh Monica

 • Caroline on May 31, 2012

  Heldige deg,mine blomstrer ikke enda,men jeg gleeeder meg stort til blomstringen begynner:)
  Du har en nydelig hage,så jeg gleder meg til flere hageinnlegg fra deg utover sommeren;)
  Klem Caroline

 • Garden Angel on May 31, 2012

  hehe….måtte jo ut å se da:)
  Snaaaart, veldig snart…
  Kanskje imorgen?

 • Garden Angel on May 31, 2012

  Så herlig!
  Nei sånne “bonuser” kan vel ikke bare klippes vekk…hehe 🙂
  Kjempesøt!
  Nesten så jeg må løpe ut i hagen og se om noen av mine knopper har sprunget ut:P hihi
  Deler gleden med deg!
  Ha en fortsatt fin dag og snart helg! Klemmer fra meg

 • Lin on May 31, 2012

  Gosh så stas! Grattis!
  Jeg venter og venter. Poppius er først ute hos meg. Hva heter denne damen?

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...