{ JukseSuperMamma Boklansering // Bildedryss }

collage firkanta DSC_1864 copy copy

DA var det omsider tid for et laaaaangt bildedryss ifra den fantastiske boklanseringa på mandag!

HJERTELIG tusen takk for en enestående kveld jenter!! ♥

– WOW! –

12343120_10156233194800431_203317429_o copy

Så mange fantastiske jenter tror jeg ikke jeg har sett samlet på jeg vet ikke hvor lenge – om jeg har opplevd det før, hihi. HERLIG! Superstas å bli kjent med så mange nye nydelige supermammaer – samt få tilbringe tid med de som jeg allerede kjente ifra før.

SÅ gøy har jeg ikke hatt det på lenge! ♥

FAB_5750 copy

I dagens innlegg er jeg så heldig få bruke bilder ifra mange nydelig jenter – hjertelig tusen takk!! Bildene kommer fra fabelaktige MaiaEllinor, Susanne, Vivian, Henriette, Inca og mamma – hjertelig tusen takk! Titt innom bloggene for å se enda flere bilder og les mer fra kvelden ♥

DSC_1979 copy

Et av bildene som ble knipset av meg og tvillingsøsteren min Elisabeth (som jeg har skrevet boka sammen med!) – bittebittelitt slitne, men SÅ glade!! ♥

KL5A9820 kopier

Location for boklanseringen var på fantastiske (!) Comfort Hotel Union Brygge i Drammen – vi kunne ikke drømt om å hatt det et flottere sted. PERFEKT for en skikkelig moms night out!! Hjertelig tusen takk for denne gang!!

DSC_1864 copy

Sjekk de goodiebagene da!!! HJELPES!!

Jammen viste det seg at det ikke ble plass i de STORE papirposene vi hadde bestilt, så jammen måtte vi fylle oppi en bag til!! Dermed fikk alle de flotte jentene med seg TO velfylte fantastiske goodiebags hjem – er det mulig?? Du kan lese mer om alle våre fantastiske (!) sponsorer til goodiebagene HER. Hjertelig tusen takk!!

1goodiebags KL5A0377 copy copy

Hjertelig tusen takk til

Alfabetika / Babydrøm / Babor / Barnelykke / Barnevaderen / Bø SommarlandBuggilights / Comfort Hotel Union Brygge  / Cuponation / Fabelaktig / FestFabrikken / Foreldre & Barn / Green People  / Gullkorn Design / Go´ing / Hipp / Høie / Iglow / Inspiration by Laa / Kattnakken / KinoCity Love is green / Lykkeligsomliten / Mookie / Opro  / Philips Avent Plumbo / Pop Cutie / PlanToys / Quality Spa & Resort Holmsbu / Raindrops of Norway / Secrets by B / Sjarmtroll / Theas Hus / VIGA / Wik & Walsøe / WoolLand / ZERoh!

Goodiebagene ble ENORMT godt mottatt! Men akkurat det tvilte vi overhodet ikke på – HELT fantastiske!

FAB_5761 copy

Vi startet dagen (eller, ikke dagen da – vi hadde selvsagt vært våkne mange mange timer/døgn innen vi kom dit og drevet med forberedelser) – men, vi startet forberedelsene på hotellet med å knuse nesten ALT av store glassbeholdere osv til dessertbordet da vi begynte å bære inn…!

DA altså, haha!

IMG_5424 copy

Vi hadde jo bare BITTELITT som stod på planen av alt som skulle klargjøres innen de flotte damene kom – men vi holdt hodet kaldt, improviserte/fant fine løsninger – og jammen ble det knallfint allikevel. Phui! Hjertelig takk til verdens beste Lise (bildet) som har vært med på å arrangere MANGE events tidligere!! Takk for at du tryllet for oss! (de fleste kjenner henne sikkert igjen fra FestFabrikken/PartyPlanner)

Takket være vår bittelitt (!) kjipe start på riggingen ble vi desverre hengende et godt stykke bak skjemaet – men skal SI jentene som kom tidlig tro til og hjalp til med siste finish. FOR en stemning!! Dermed var alt klart innen klokka var sju – HJERTELIG tusen takk jenter!!

IMG_5309

Det må jeg bare få si altså – å ordne istand instagramtreff – HJELPES, det føles jo som familie!!

HELT herlig!!

Er så glad jeg har fått bli kjent med enda flere fantastiske jenter – hjertelig tusen takk!


DSC_0162 copy
Herlige hotellet ordnet istand med rooooooosa bobler til alle jentene som ankom, kan det bli bedre?? De pyntet også med rosa roseblader, alt var SÅ gjennomført. Til og med presseveggen var knall rosa. Perfekt!!

IMG_5304 copy

Deilig frukt ordnet de også istand – nam!

FAB_5751 copy

IMG_5310 copy

Jeg og Elisabeth hadde ordnet istand VIP kort til alle jentene, ekstra stas med litt små detaljer ♥

KL5A0625 copy

Hadde visst bare nærbilde av en prototype, endelig design ble liggende – og selvsagt laminert ♥

FAB_5766 copy

Perfekt å ønske alle velkommen samtidig som vi delte ut VIP passes – herlig å få hilst skikkelig på alle ♥

DSC_2149 copy

Nydelige Marianne Beate (som er med i boka!) og herlige Fiffi ♥

DSC_1906 copy

Vakre sprudlende Mette!

FAB_5775 copy

Jeg og Elisabeth hadde sovet minimalt den siste tiden før lanseringen (jammen er det mye å henge fingra i ja – spesielt når man ordner det hele istand på under en måned… Og i tillegg akkurat har vært i innspurten på boka/med trykkeriet, haha! Ble jo sånn ca en ukes tid ekstra døgnet-rundt-jobbing etter at vi trodde alt var klart… Mye jobb å gjøre alt selv – men knallgøy!)

IMG_5327 copy

Dermed var stemmen min ikke akkurat den beste (det er den enda ikke, haha!) – jeg har det med å bli helt grøtete i stemmen om jeg jobber ekstremt mye. Tvillingsøstra mi sier at det er pga stress/at et-eller-annet klemmer på halsen i den forbindelse?? (hun har forklart det skikkelig altså, men jeg har jo gullfiskhukommelse.. Hun er fysioterapaut)  Men jeg tror på henne altså, for en gang masserte henne meg type 6-7minutter, og da måtte hun bare avslutte for iløpet av den lille tiden ble jeg ble skikkelig kvalm, følte meg helt brisen – og stemmen ble helt hes.. haha!

IMG_5328 copy

Dermed er det bare å beklage at stemmen ikke var den beste…! ♥ Men, vi klarte nå å få ønsket velkommen til alle de flotte jentene – og ikke minst få takket våre fantastiske bloggere som er med i boka!

unnamed-54 copy

Skulle svært gjerne ønsket at Nina fra Idebank for småbarnsforeldre hadde hatt mulighet til å være med også, men det er jo igrunnen innafor å føde isteden – hihi! Hjerteligste gratulasjoner til den nybakte firebarnsfamilien! ♥ Superkule Marte fra Casa Kaos er også med i boka – desverre gikk det ikke å få vært med på eventet, men hjertelig tusen takk for iherdig forsøk! ♥ De tre siste fantastiske bloggerne våre hadde alle mulighet til å komme – hvilket vi alle selvsagt syntes var stor stas!

Hjertelig tusen takk vakre Marianne, Rebekka og Margit! ♥

kirsten 12308761_928050913956401_7498514965222440377_n copy

Vi hadde også buketter til flere av de herlige jentene på eventet, vi setter utrolig stor pris på deres bidrag i boka!! Uten dere hadde ikke boka blitt slik den er i dag!

Hjertelig tusen takk Vivian, Lise, Maia, Therese, Inca og mamma!

12318433_10156233190730431_750251114_o copy

Må bare få advare bittelitt om at dette er et laaaaangt bildedryss, men ville så gjerne ha med en del bilder for å vise frem kvelden ♥

IMG_5311 copy

Etterhvert kommer det også et lite videoklipp!


unnamed-63 copy

Ser du at vi har laget små bøker som ballongvekter?? hihi, elsker detaljer må vite!!

DSC_1830 copy

Vi rigget klart et dessertbord som alle jentene kunne forsyne seg av iløpet av kvelden – skal SI det fikk bein å gå på til tross for at det var mange hundrevis av bitesize-desserter/søtsaker!

FAB_5754 copy

Supergøy!

FAB_5752 copy

Vi brukte en del bøker på dessertbordet også – bøkene var jo midtpunktet må vite ♥

FAB_5753 copy

Litt glitter og glam må til på en ekte moms night out! (sjokolademousse oppi)

IMG_5252 copy

Cupcakes pyntet med gullwrappere – og små minibøker i spiselig variant. Hihi!

IMG_5256 copy

Ingen kake midt på bordet denne gang – men boooooka vår!

henriette 12304260_10153824976719529_7898229872600803030_o copy

Mye deilig på dessertbordet, alt i ekte juksesupermamma-stil. Enkle løsninger, men med en skikkelig wow-faktor!

kirsten 12311157_928050893956403_7140305639401087208_n copy

Lyserosa silkebånd fra FestFabrikken, alt av cupcakeformer, papirsugerør osv er også derfra ♥

DSC_1959 copy

Vakre Marianne overrasket oss med tale!!

FAB_5796 copy

Jeg og Elisabeth ble jo HELT satt ut…

IMG_5355

Hjertelig tusen takk for FANTASTISKE ord vakreste!! Marianne Beate er bare helt RÅ, og å få så gode ord ifra henne var helt ubeskrivelig. Hjertelig tusen takk søta!

IMG_5359 copy

Marianne mente at vi burde pensjonere Gro Nylander og “Mamma for første gang” – og heller ha JukseSuperMamma som første oppslagsverk for alle nybakte mammaer. Fantastisk! Hun mente boka formidler at selv om man tror man er en juksemamma innser man til slutt at man virkelig er en supermamma – den er morsom, trøstende og full av gode tips til mammaer. Den burde være under alle juletrær til jul!

Hjertelig tusen takk! ♥

FAB_5794 copy

Jeg er IKKE vant til taler, og det er ikke Elisabeth heller… Knallgøy!! ♥

IMG_5341 copy

Fabelaktige Maia! ♥

unnamed-62 copy

Stas å endelig få møte vakre Ellinor ♥

ballongslipp premier KL5A0400 copy

Ballongslippet!


DSC_0171 copy

Herligste Eli, Maia og Marthe i full sving med ordningen til ballongslippet – hjertelig tusen takk for fantastisk hjelp vakre jenter!!

DSC_1992 copy

Ballongslippet ble en stor suksess!

unnamed-57 copy

Hjertelig tusen takk til alle våre FANTASTISKE sponsorer!!

KL5A0686 copy

Du kan lese mer om alle de NYDELIGE premiene jentene fikk med seg hjem HER.

Helt villt!!

unnamed-59 copy

Hjertelig tusen takk til

Alfabetika / Babydrøm / Babor / Barnelykke / Barnevaderen / Bø Sommarland / Buggilights / Comfort Hotel Union Brygge  / Cuponation / Fabelaktig / FestFabrikken / Foreldre & Barn / Green People  / Gullkorn Design / Go´ing / Hipp / Høie / Iglow / Inspiration by Laa / Kattnakken / KinoCity Love is green / Lykkeligsomliten / Mookie / Opro  / Philips Avent Plumbo / Pop Cutie / PlanToys / Quality Spa & Resort Holmsbu / Raindrops of Norway / Secrets by B / Sjarmtroll / Theas Hus / VIGA / Wik & Walsøe / WoolLand / ZERoh!

Ballongslippet ble ENORMT godt mottatt! Men akkurat det tvilte vi overhodet ikke på – HELT fantastiske!

KL5A0710 copy

FOR en happening, supergøy!

unnamed-58 copy

Fantastisk innsats jenter! ♥

KL5A0698 copy
Ikke alle var med på ballongslippet – men snakker om så gøy!! Dette frister VIRKELIG til gjentagelse!!

Det var jo helt perfekt å ha det på fiiiine hotellet også, perfekt med balkong!IMG_5415 copy

Legger ved et lite bildedryss av noen bilder som ble knipset ved utdelingen / premiebordet..

IMG_5366 copy

Fornøyde jenter! ♥

DSC_2003 copy

Herligste Kine Emilie stakk av med den nydelig enhjørningen – denne var det mange som hadde lyst på! ♥

IMG_5375 copy

Sponset av fantastiske Barnelykke ♥

IMG_5408 copy

Vidunderlige VIGA sponset med mange vakre pledd og nydelige skjerf – veldig populært!!

IMG_5403 copy

SOM vi koste oss!

DSC_2062 copy

Vakre Marianne vant produkter fra Green People 

DSC_2040 copy

Herligste Inspiration by Laa hadde sponset en vakker nyttårskjole – nydelig! Det var altså så mye lekkert på premiebordet til ballongslippet – se alle de fantastiske premiene HER.

DSC_2033 copy

En av premiene i ballongslippet var spa-opphold. SPA!!! Hjertelig tusen takk til herlige Quality Spa & Resort Holmsbu – denne premien hadde samtlige lyst på!!


IMG_5390 copy

Men, de fleste hadde igrunnen lyst på det meste… Fantastisk fine premier!! Hjertelig tusen takk ♥

Fine Linda vant spa-oppholdet!

IMG_5382 copy
Skjønne Eli fikk disse nydelige ullklærne fra flotte WoolLand ♥

IMG_5282 copy

Sjekk så mye fantastisk fint fra Gullkorn Design!! ♥


DSC_1842 copy
Vakre Rebekka fra Gullkorn Design var også tilstede på eventet, stas!! 

DSC_1843 copy

Jeg rakk ikke å knipse bilder fra eventet selv, kvelden forsvant jo utrolig (!) raskt, jeg rakk ikke greie håret engang, hihi! Dermed har jeg ikke bilder av alle premiene – men du finner alt HER

DSC_2133 copy

Herlige Inca var så heldig å vinne både NYDELIGE smykker fra Secrets by B – og Elisabeth nydelig pledd fra VIGA.

DSC_2114 copy

Vakre Helene vant den skjønneste dressen fra Gullkorn Design – denne blir perfekt om noen måneder!

DSC_2111 copy

Vakre Maia vant kritt-tavle på rull fra Sjarmtroll, samt nydelig klær fra Gullkorn Design. Jeg er SÅ spent på å teste ut denne tavlen selv også – kreativ som jeg er så elsker jeg jo sånt. PERFEKT!! Planen var egentlig å bruke den på barnerommene, men mulig det blir noe ellers i huset også… Genialt å kunne klistre opp og klippe til i ønsket størrelse/fasong. Kult!

DSC_1988 copy

Vi laget istand en ramme til photobooth´n på eventet, moro med litt stash!

hihi ♥

DSC_1941 copy

Hvem skulle tro at Inca og Eli ikke kjente hverandre fra tidligere? FOR en stemning det var denne kvelden, UTROLIG gøy!! Hjertelig tusen takk jenter!! Hvem skulle tro at en så stor gjeng damer, hvor mange kjenner hverandre fra før, men også veldig mange kommer på egenhånd skulle kose seg SÅ masse sammen?

HELT FANTASTISKE!

#takknemlig ♥

DSC_1986 copy

Nydelige Ellinor og Therese ♥

I photobooth´n hadde vi herlig stash ifra FestFabrikken – SÅ lettvint og kult!

DSC_1984 copy
Hihi, knallgøy med Photobooth!! Herligste Mette & Lise ♥

IMG_5345 copy

SÅ gøy når jentene etterhvert begynte å titte i boka vår – HJERTELIG tusen takk for de fantastisk flotte tilbakemeldingene jenter!!!

UTROLIG stas!! ♥

DSC_2184 copy

Hjertelig tusen takk for en enestående kveld! ♥

IMG_5340 copy

Jeg og Elisabeth fikk jo SÅ masse lekre blomster – aldri vært borti lignende!! Aldri har jeg fått så mange blomster på en gang før, utrolig gøy!!

Hjertelig tusen takk jenter!! ♥

IMG_5333 copy

#surrealistisk

IMG_5437 copy

Hjertelig tusen takk for en enestående kveld jenter!

Inca 12309621_10153668105565042_441431671227339692_o copy

Denne kvelden kommer vi aldri til å glemme, samme hvor dårlig hukommelse vi har – hihi!!

KL5A3725 takk

Har du lyst til å kjøpe boka i julegave – eller i gave til deg selv finner du den HER ♥JUKSESUPERMAMMA-COVER-komp-kopi copy

HJERTELIG tusen takk jenter!! ♥

Du finner bilder ifra kvelden på instagram om du har lyst til å se flere, HER.

Ønsker deg en fortsatt HERLIG kveld!

Stor klem ♥

 

3 Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...