{ Julecupcake // nisselue av krem // DIY }

KL5A9157-kopier copy

I dag kommer tips til en annen julecupckes – denne er rask å lage, og skikkelig søt ♥ Her har jeg brukt ostekrem (smør, melis og philadelphiaost)  som jeg har farget rød, dette har jeg hatt i en engangsprøytepose med en stor rundt tipp. Har du ikke en stor rund tipp kan du bare klippe hull i enden av posen. I en annen sprøytepose har du litt ufarga krem/hvit – klipp et lite hull i enden. Så er det bare å sprøyte på! Jeg starter med den røde kremen, holder den 0,5-1cm over cupcakeń, sprøyter sakte ut, beveger sprøyteposen litt oppover mens jeg sprøyter. Deretter avslutter jeg med å trekke den raskt opp og slutte og klemme når jeg synes det har blitt passe størrelse på nisselua. Så finenr jeg frem den hvite kremen, og sprøyter på en liten dusk i enden, samt en pusekant nederst på nisselua.

Ta-taaaaa!

Håper dagens cupacke kan være til inspirasjon ♥ (søte julerøde cupcakeformer ifra FestFabrikken.no)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...