{ JULEFORBEREDELSER }

KL5A5598-copy

( mini-melkekartongen på bildet laget jeg i fjor, supernusselige å fylle med julegodteri – eller smtåassene mine sin favoritt – et kinderegg! Designet i Photoshop)

Koser du deg med juleforberedelser om dagen? Her går det i ett med jobbing, dermed blir det gjerne utover nettene jeg sitter med juleforberedelser. Da er det julemusikk, tente lys og koooooos ♥ Tenk at det er under to uker igjen til julaften! I morgen er det Luciafeiring i barnehagen, så her har det gått mye i SantaLucia-sangen i det siste – gutta gleder seg stort! …og mamma´n også, hihi! Er så koselig med førjulstiden i barnehagen – vi er så heldige å ha gutta i en FANTASTISK barnehage ♥

I dag er jeg så heldig å være invitert til Sandvika Storsenter sammen med herlige FestFabrikken – jeg gleder meg til en strålende dag! Kjempestas om DU vil titte innom – vi står på Juletorget ♥ FestFabrikken har med masse stash, og rigger istand Pop-up Shop på senteret denne dagen! Jeg har med boka mi, og kommer til å vise tips til hvordan pynte julecupcakes og annen kakedekorering – VELKOMMEN!

Happy torsdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...