{ Juleforberedelser… }

I fjor jobbet jeg MYE med juletraileren til boka JukseSuperMamma, dermed hadde vi julepyntet hus tidlig i november (pga innspillingen, ik!) – i år drøyer vi nok til desember slik som normale mennesker, haha!

 Jeg ble superfornøyd med videoen (hjertelig tusen takk til alle som bidro!!) – så i år gleder jeg meg til å høre på både den og boka! =)

I år gleder jeg meg masse til å pynte til jul, i fjor ble det gjort i full fart (!) for å få det klart til innspilling – i år skal det nytes!

Juletreet skal pyntes til julemusikk og varm kakao eller gløgg – og det hele i et mye roligere tempo.

Deilig! ♥

Ute har det allerede vært snø en liten stund, ikke vanskelig å få julestemning da =)

I år har vi skiftet gulvet i nesten hele 1 etasje, og i tillegg har jeg malt stua på bildene her – gleder meg dermed ekstra mye til å pynte litt i år =)

I år tror jeg at jeg kommer til å ha en del rødt fremme til jul, skikkelig tradisjonell jul. Tidligere år har jeg gjerne holdt meg til mer hvitt/sølv/gull/jordfarger og vært litt forsiktig med det røde – men i år har jeg lyst til å hente inn mye mer skikkelig julerødt!

…så gjenstår det bare å se om jeg fortsatt tenker det samme når desember kommer, men det er altså planen! ♥

Har du begynt å tenke på jula?

…pleier du å pynte med rødt til jul?

Julekulene på bildene har jeg forresten laget selv om noen lurer, teksten er hvit med masse glitter (synes dessverre ikke så godt på bildet). Opp gjennom årene har jeg laget en del ulike juletreanheng, jeg synes det er utrolig koselig med litt hjemmelaget pynt. (her har jeg brukt min silhouette cameo) Favorittene er kanskje juletrepynt med bilder på, og selvfølgelig pynt som barna har laget! Spesielt de med masse glitter på, jeg elsker glitter – hihi!

Keramikk-plakett/anheng slik som det på bildet over har jeg kjøpt litt ulike steder, denne tror jeg er fra Panduro eller Kremmerhuset. Her har jeg bare helt enkelt limt fast et bilde printet ut på glossy fotopapir. Supersøtt å bruke julekort-bildene, men jeg synes også det er koselig med bilder fra ferier osv – gode minner! =) Da blir det også ekstra kos å pynte treet sammen med barna, da prater vi om morsomme ting vi har funnet på i sammen når vi oppdager ulik pynt/bilder når vi pakker ut juletrepynten og dekorerer treet. Koselig! ♥

Jeg ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre, hyggelig at du tittet innom bloggen i dag! ♥

Stor klem!

// masse inspirasjon til jul finner du samlet HER

// kjøp gjerne boka vår JukseSuperMamma – den perfekte julegave til både nybakte og erfarne mammaer!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...