{ julegavetips // DIY lykt med barna }

KL5A8275 kopier copy

God morgen ♥ Jeg håper dagen din i dag blir den beste lørdagen på lenge!

Småtassene mine ELSKER å plukke greiner – flere som har det sånn? Det trenger ikke være lange turen ute før de finner pinner, og gjerne småkrangler litt om hvem sin det er (haha, i kjent stil!) ♥ Tenk å kunne ha så stor glede av å finne pinner, herlig! Dermed tenkte jeg det hadde vært utrolig stas å finni på en gave som gutta selv kan lage, som er noe litt utenom det vanlige. Nå har vi en hjemmelaget lykt stående på bordet – utrolig kos ♥

IMG_2905

(beklager kornete iphonebilder)

Jeg og småtassene var på tur i skogen, med oss hadde vi en stor piknik-kurv. Gutta samlet ivrig pinner, Daniel plukket så mange han fant på bakken – mens Lukas selvsagt måtte opp i trærne og jakte etter tørre kvister. Den gutten ELSKER å klatre!

Hjemme igjen kuttet jeg til pinner i samme lengde, deretter festet jeg grov hyssing rundt en vanlig kubbelys-glasslykt (kjøpt på Nille for en stund siden). Så var det bare å sette igang å feste pinner inni trådene! Dette fikk jeg god hjelp av guttene til ♥  Jeg knøt nye tråder i litt større diameter etterhvert, og da kuttet bort de første. Til sluttet surret jeg hyssingen rundt lykten, både oppe og nede – og knøt stramt. Ta-taaaa! Lykten er såpass stor i diameter, så selv med et stort kubbelys blir ikke selve lykten varm. Perfekt!

En kjempefin julegave til familie ifra de minste, vi er iallefall blitt veldig glad i vår ♥

Ønsker deg fortsatt herlige desemberdager!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...