{ julegavetips // gavekort // kakekurs }

KL5A9158 gavekort kopier kopi

Jeg håper du har en NYDELIG førjulstid ♥ Selv synes jeg disse dagene forsvinner utrolig raskt – og det tipper jeg du gjør også. Herlige dager fylt med forventing, glede og førjulskos!

✭  I dag vil jeg komme med et julegavetips – GAVEKORT KAKEKURS! ✭

Mange har etterspurt gavekort på kakedekoreringskursene mine – kjempestas! Nå er de klare! ♥ Gavekort på kakekurs kan du kjøpe HER. Du kan enten bestille plass på et bestemt kakekurs med en gang, eller gi et åpent gavekort slik at mottakeren selv melder seg på ønsket kurs. Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail ToneroseDesign@gmail.com

Du finner foreløpig kursoversikt HER, flere kurs vil bli satt opp og datoer kommer på bloggen så raskt det er fastsatt. Gavekortene finnes som komplette kurs (kursavgift 990,- evt heldagskur 1890,-) eller du kan kjøpe et gavekort på 500,-

KL5A9162 kopier

Jeg sender deg gjerne et glitrende lite gavekort som du kan henge på juletreet på julaften om du har lyst til det, alltid stas med en fysisk “pakke” på dagen selv om selve gaven kommer senere ♥

 

 


Gavekort ToneroseDesignNo Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...