{ juleinspirasjon // dessertbord // julekaker }

IMG_0674 2[4] copy copy

Planlegger du julefering hjemme? Hva med å lage istand et lite dessertbord? Jeg ELSKER som kjent å lage istand dessertbord – og det trenger ikke være veldig avansert eller stort. Her er et bilde av et dessertbord jeg laget istand til en julefeiring her hjemme, kanskje kan dette være til inspirasjon ♥ Det eneste jeg bakte til dette dessertbordet var noen julecupcakes! Julekakene hadde jeg bakt tidligere i desember, det samme med pepperkakekhuset. Fargekoordinert godteri i ulike glasskrukker, popcorn i søte popcornformer, rød gele og frosne røde rips i søte små babymatglass. Julekakene plasserte jeg utover i matchende små metallbokser med et rødt silkebånd rund ♥

Du finner bildedryss av dette dessertbordet HER ♥

Stor juleklem fra meg til deg!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...