{ Juleinspirasjon // hjemmelaget fuglemat }

fuglemat jul juleforberedelser

 Tidligere år har jeg og småtassene laget mat til småfuglene – det har absolutt vært populært! En kjempekoselig førjulsaktivitet/romjulsaktivitet, som er veldig enkel å få til – perfekt! Vi smelter delfiafett og blander med frøblandinger, og lager det i silikon-cupcakeformer, her har vi brukt hjerteformede. Settes kaldt – og vips, ferdig fuglemat til å henge i treet! Jeg har tidligere skrevet eget innlegg om dette, det finner du HER.

Håper vi får tid til dette i år, kjempekos og igrunnen veldig lettvint ♥

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...