ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Julekortfotografering }

Tidligere har jeg skrevet innlegg med tips til julekortfotografering, hentet fra boka vår JukseSuperMamma.

Du finner innlegg med masse tips HER.

Dermed tenkte jeg det kunne passe fint å dele noen av bildene jeg har knipset i år som vi bruker på årets julekort =) Da gutta var mindre knipset jeg gjerne bilder innendørs, men nå som gutta er større synes jeg det er enklest å ta en tur ut og knipse litt bilder av de i dagslys. Mye enklere/mindre styr!

Jeg synes det er kjempekoselig med julekort hvor det er bilder av ting man har gjort iløpet av året etc, men selv liker jeg gjerne å knipse egne bilder nettopp til julekort. Dette er et fint push til meg selv til å knipse litt bilder av gutta med kameraet, og ikke bare mobilen som det så ofte blir i mange settinger. Veldig koselig å ha til litt bilder på veggen, til julegaver – eller bare til å kunne se tilbake på etterhvert som de vokser opp =) Også koser jeg meg masse med litt redigering av bildene av gutta etterpå. Vanligvis pleier gutta å få en liten form for belønning etter en “shoot” om de er flinke – så de synes det er ganske så greit de også, hihi.

Denne gangen knipset vi litt bilder rett i nærheten av der vi bor, vi ruslet bort etter at gutta var ferdige på skolen – dermed ble det såpass seint at sola var på vei ned. Dette synes jeg gir et nydelig lys til bildene, og da er det ekstra gøy å sitte med redigeringen etterpå =)

Håper du har en HERLIG førjulsdag akkurat i dag!! =)

Stor klem ♥

// masse juleinspirasjon finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0