Julenegler // DIY // VIDEO // Christmas nails

Da har såpass mange spurt om hvordan de kan kopiere neglene mine, at jeg nå har laget en liten DIY-video =) Jeg håper det kan være til nytte!

Personlig synes jeg det er kjempegøy med skikkelig jule-negler, artig at flere synes det samme! Jeg har laget en veldig enkel video mens jeg dekorerte mine egne negler, så kvaliteten kunne definitivt vært bedre – men men, tenkte det var bedre enn ingenting. Videoen finner du nederst i innlegget, og på min YouTubekanal

Det er ikke falske negler el, det er kun mine vanlige negler med shellac (neglelakk som herdes i lampe slik at det blir helt hardt) – og hvit neglelakk i mønster som dekor =)

Have fun!

Stor klem =)

 

…utstyr til å dekorere negler er forresten et genialt julegavetips til venninne/datter/niese osv! =)

 

// all inspirasjon til jul finner du samlet HER

 

No Comments

Leave a Reply