Julens Bucket List // Gratis print // Tips Aktivitetskalender

Jeg har nylig designet denne bucket-list´ n som henger på veggen her hos oss nå i jula, og tenkte det kunne være hyggelig å dele den på bloggen om DU har lyst på tilsvarende =)

Her er det mange koselige idèer til juleaktiviteter!

Om du har aktivitetskalender til barna kan det være du får noen flere idèer herfra =) Selv har jeg enda ikke laget aktivitetskalender til barna, dette føler jeg krever en del hver eneste dag frem til jul – men noe slikt som dette her, hvor vi kan få litt idèer tenkte jeg var midt i blinken =) Da kan vi få idèer til noe gøy å finne på de dagene vi føler for det, og har god tid!

Klikk på bildet du ønsker et par ganger, da blir det større og egner seg fint til utskrift. Det øverste bildet har jeg laget i str A3 som er den størrelsen vi har hengt på veggen, ellers er neste bilde str A4, og så la jeg også ut en variant under som er litt enklere for de som evt ikke er så glade i rødt til jul =)

Ønsker deg en HERLIG førjulstid!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

// alle innlegg i kategorien GRATIS PRINT finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply