ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Juletre-pikekyss DIY + oppskrift }

Tidligere viste jeg bilde av nisselue-pikekyss jeg har laget, og da lovet jeg å dele bilde av juletre-pikekyss også – så her kommer det! =)

enkle juletre pikekyss diy oppskrift KL5A6035

Pikekyss-juletre DIY + oppskrift

Jeg laget pikekyss etter DENNE oppskriften, oppi røra hadde jeg litt grønn matfarge (bruk gjerne den typen du får kjøpt på kakeutstyrsbutikker, panduro, jernia etc – de er mye kraftigere enn fargene på matbutikken) Røra hadde jeg deretter over i en sprøytepose, med en stjerne-tupp. Så er det bare å sprøyte ut små juletrær! =) Løft posen oppover samtidig som du sprøyter/vrir. Når du vil avslutte den løfter du posen raskt opp =) Jeg har brukt små kakestrøssel som pynt, samt kakestrøssel-stjerner som stjerne i toppen av trærne =)

Håper dette var til inspirasjon, veldig populært hos småtassene våre =)

Håper du får en HERLIG dag videre!

Stor klem ♥

// mer juleinspirasjon finner du HER

// flere oppskrifter HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0