{ Juletre-pikekyss DIY + oppskrift }

Tidligere viste jeg bilde av nisselue-pikekyss jeg har laget, og da lovet jeg å dele bilde av juletre-pikekyss også – så her kommer det! =)

enkle juletre pikekyss diy oppskrift KL5A6035

Pikekyss-juletre DIY + oppskrift

Jeg laget pikekyss etter DENNE oppskriften, oppi røra hadde jeg litt grønn matfarge (bruk gjerne den typen du får kjøpt på kakeutstyrsbutikker, panduro, jernia etc – de er mye kraftigere enn fargene på matbutikken) Røra hadde jeg deretter over i en sprøytepose, med en stjerne-tupp. Så er det bare å sprøyte ut små juletrær! =) Løft posen oppover samtidig som du sprøyter/vrir. Når du vil avslutte den løfter du posen raskt opp =) Jeg har brukt små kakestrøssel som pynt, samt kakestrøssel-stjerner som stjerne i toppen av trærne =)

Håper dette var til inspirasjon, veldig populært hos småtassene våre =)

Håper du får en HERLIG dag videre!

Stor klem ♥

// mer juleinspirasjon finner du HER

// flere oppskrifter HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...