{ juletreanheng // barnas første julegave // diy }


IMG_9335[4] copy

I dag vil jeg dele bilde av et av juletreanhengene våre – disse laget jeg da Lukas var bare noen få måneder gammel. Lille håndavtrykket er liiiiite – kjempekoselig minne å ha til å henge på treet sammen med all den andre juletrepynten ♥ Jeg laget slike sammen med Lukas til den nærmeste familie den første jula hans ♥ Du kan feks kjøpe leire på hobbybutikken og lage avtrykk – eller gjøre som meg å lage en form og deretter støpe gips oppi. Enkleste er nok å bruke leire, husk å bruke feks et sugerør til å lage oppheng i anhenget før det tørkes, evt stekes.

Have fun!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...