{ juletreanheng // vintage // bilde } DIY

KL5A6849-copy

Hvert år lager jeg et juletreanheng, dette er en tradisjon jeg er blitt veldig glad i. Søte små julegaver ♥ Elsker å pynte treet med hjemmelaget pynt, enten laget av barna, familie, venner eller meg selv. Gjerne med bilder – gode minner! ♥ Jeg har fått mange juletrekuler av besteste tvillingøstra mi med superkoselige familiebilder på – like kos hver gang de henges på treet! Nå som gutta er såpass store at de pynter juletreet så spør de om de forskjellige kulene / hvem det er bilde av osv – SÅ kos ♥

Ofte har jeg malt glasskuler med frostet maling etc, men etter gutta ble født synes jeg såklart det er veldig kos med bilde av de etterhvert som de blir større! I fjor laget jeg litt vintage jule“kuler”, disse gammeldagse keramikkplatene/anhengene har jeg kjøpt på Kremmerhuset. Elsker de! Bildene har jeg printet på vanlig papir, og festet til anhenget med decopagelakk (mal anhenget, plasser bildet på, og mal et strøk/lakk over bildet. Arbeid raskt så ikke fargene flyter utover.) Jeg elsker glitter, og har dekorert juleanhengene med  en linje hvitt glitterlim/”snø” rundt, samt sprayet juletreanhenget med glitter!

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥ Jeg er igang med planleggingen av årets juletreanheng – det blir ganske i samme stilen ♥

Ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...