ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ juletreanheng // vintage // bilde } DIY

KL5A6849-copy

Hvert år lager jeg et juletreanheng, dette er en tradisjon jeg er blitt veldig glad i. Søte små julegaver ♥ Elsker å pynte treet med hjemmelaget pynt, enten laget av barna, familie, venner eller meg selv. Gjerne med bilder – gode minner! ♥ Jeg har fått mange juletrekuler av besteste tvillingøstra mi med superkoselige familiebilder på – like kos hver gang de henges på treet! Nå som gutta er såpass store at de pynter juletreet så spør de om de forskjellige kulene / hvem det er bilde av osv – SÅ kos ♥

Ofte har jeg malt glasskuler med frostet maling etc, men etter gutta ble født synes jeg såklart det er veldig kos med bilde av de etterhvert som de blir større! I fjor laget jeg litt vintage jule“kuler”, disse gammeldagse keramikkplatene/anhengene har jeg kjøpt på Kremmerhuset. Elsker de! Bildene har jeg printet på vanlig papir, og festet til anhenget med decopagelakk (mal anhenget, plasser bildet på, og mal et strøk/lakk over bildet. Arbeid raskt så ikke fargene flyter utover.) Jeg elsker glitter, og har dekorert juleanhengene med  en linje hvitt glitterlim/”snø” rundt, samt sprayet juletreanhenget med glitter!

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥ Jeg er igang med planleggingen av årets juletreanheng – det blir ganske i samme stilen ♥

Ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0