{ Kakao-bar // Deilig vinterkos! }

I dag vil jeg dele litt bilder ifra kjøkkenet vårt – jeg og småtassene har nemlig ordnet istand kakao-bar på kjøkkenbenken, skal SI det har vært populært!

For oss som ikke drikker kaffe er det veldig deilig med litt andre alternativer nå som det er så kaldt ute, da er det ekstra kos å varme seg med noe varmt å drikke etter å ha vært ute og lekt i snøen osv =) Kakao-baren har stått fremme i hele desember, og kommer nok til å fortsette å stå fremme litt ut i januar også. Deilig!

Jeg har brukt litt ulike glasskrukker som jeg har fylt med rett-i-koppen, gløgg, rosiner, mandler, minimarshmallows osv. Nam! Jeg har plassert alt på et fat for at det ikke skulle være så rotete på benken =)

Noen vinterkopper jeg har dekorert, disse koppene har jeg kjøpt på Nille og deretter dekorert med egen tekst. Rammene er noen vakre gamle rammer jeg har fått fra tanta mi, disse har fått en runde hvitmaling og deretter har jeg skrevet med kritt-tusj utenpå glasset. =)

Den gamle sølv-smørskåla er full av julete, et glass har jeg fylt med candycanes som rørepinner osv. Chili og kanel i små salt-og pepperbøsser, strøssel i små glass osv.

Deilig!

Nå har det kommet ekstreme mengder snø her hos oss – utrolig koselig!! Ja, det har innebært at vi har måttet måke flere ganger om dagen osv – men selv om det er jobb synes jeg det er utrolig mye bedre enn at det ikke er noe snø (hvilket har vært tilfelle på denne tiden de siste årene) Det skal jo være snø på vinteren! Unga synes selvsagt det er superstas med snøborg, aking osv =)

Det å skulle få bort lysene i juletreet her ute er derimot litt vanskeligere da ledningen er umulig å finne igjen… Haha!

Fortsatt herlig vinter til DEG!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...