Kake til Konfirmasjon – Airsoft

IMG_4461

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av konfirmasjonskaka jeg laget til Alexander – airsoftstyle! ♥ All pynt spiselig, laget av marsipan. Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_4476

Denne kaka er laget med litt annerledes ingredienser pga mye allergi, dvs bunnene er laget med potetmel og mandelmel som eneste mel. Litt utfordring,men det funket! Ble saftig og god kake, selv om den var litt annerledes ♥ Kaka er fyllt med jordbærkrem (soyafløte) og banan. Kaken er trukket med marsipan, og all pynt laget i marsipan.

IMG_4468

På midterste etasje malte jeg kamuflasjefarger, nederste etasje preget jeg steinmønster – og øverste kake laget jeg som en stor stein.

IMG_4463

“Alex” skrevet med tau av marsipan, jeg har brukt en form ifra First Impression Molds til å lage tauet. Har du ikke tau-silikonform kan du også tvinne to tynne pølser med marsipan.

IMG_4465

På toppen av kaka plasserte jeg marsipan-konfirmanten, i full arisoft-outfit, liggende klar til spilling.. Mønsteret på steinen har jeg fått ved å marmorere ulike farger marsipan sammen ♥

IMG_4479

“Sand” kan lages ved å knuse kjeks etc. Hvorfor ikke? hihi! Det var det hele for i dag – spør om du lurer på noe! (mail er jeg raskest til å svare på, kommentarer og FB tar litt tid..)

Jeg håper du har en vidunderlig dag i dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply