Kake til Vana Perisa – 3etg lyserosa & svart, med personlige detaljer

IMG_1976

Velkommen til Tonerose Design ♥ I dag vil jeg dele et bildedryss av kaken jeg laget til VanaPerisa sin 30årsdag, lyserosa og svart! ♥ Kaken er inspirert av nettsiden&låtene hennes, og hennes interesser. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer..

IMG_1966

Jeg har trukket kaken i lyserosa marsipan, ekstra hvit marsipan ifra Pals farget med “rose” pastafarge ifra wilton. I kjent stil har jeg trukket kakefatet med marsipan også, og preget mønster i fatet.

IMG_1977

På nederste etasje malte jeg Vana i pin-up-girl-versjon, med sort pastafarge.

IMG_1978

På øverste etasje plasserte jeg en stor sølvstjerne, inspirasjon til denne kom ifra nettsiden/bildene hennes. Denne har jeg laget av marsipan, og dekket med MASSE spiselig sølvglitter.

IMG_1976

Eifeltårnet malte jeg også på, da hun elsker Paris ♥ Elsker den søte  dusrosa fargen i kombinasjon med svart! Rundt kakefatet har jeg festet et sort silkebånd, jeg pleier alltid å feste silkebånd rundt kakefatet, men vanligvis synes det ikke på bilder da det oftest er hvitt. Men her tenkte jeg det passet best med svart – herlig kontrast!

Jeg ønsker DEG en strålende dag i dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply