Kakebord BrannmannBursdag { Bildedryss }

IMG_0801_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer omsider bildedryss av kakebord til BrannmannBursdagen til Lukas! 4åringen vår var kjempefornøyd med brannmannbursdag!! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…IMG_0772_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Fargevalget var rødt, svart og hvitt – og jeg designet trykksaker til å matche. Sjokoladepudding og vaniljesaus i glasskrukker – sjokoladepålegg-glass ifra rema. Nam!

IMG_0812_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

“Fyrstikker” laget av saltstenger delt i to, og dyppet i rød candy melt. Vannslanger laget av lakrissnører med litt marsipan i enden ♥ Så enkelt, også så populært!

IMG_0776_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Banner til å henge over kakebordet designet jeg i photoshop, såklart chevronmønster denne gangen!

IMG_0813_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

De herligste drikkekoppene fikk jeg sendt ifra Hawaii (privat selger) jeg ble SÅ glad da jeg fikk tak i disse!! Fant flere steder på nett hvor de hadde disse, men de har vært utsolgt lenge alle steden.. Kjempepopulære!

IMG_0780_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Brannbil-pynt…!

IMG_0770_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Små brannbiler laget av vaniljekake farget rød. Jeg har en helskjønn brannbil-utstikker ifra FestFabrikken som jeg har brukt her – er ikke denne bare supersøt?!

IMG_0815_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Marshmallows med rødt sukker var en stor suksess.. Festet på søte sugerør ifra FestFabrikken. Sukkerkick!

IMG_0768_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Perfekte popcornbegre ifra FestFabrikken! Jeg liker at det gjerne er litt høyde på et kakebord, her har jeg pakket to gaver med rødt gavepapir med hvite prikker – passet perfekt sammen med de søte popcornbegrene! Gavepapiret har jeg kjøpt på Søstrene Grene. Det er fordelen med å planlegge kakebord etc i god tid, da har man tid til å plukke med seg litt som kan matche når man kommer over noen funn!

IMG_0779_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Til dette selskapet laget jeg en enkel sjokolade-bursdagskake, en brannmannhjelm! Denne lages ved å steke bunnen i en bolle, enten feks ball-form ifra wilton el, eller liten stålbolle ifra ikea etc. Trekk og pynt i marsipan.

IMG_0809_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Gulrotcupcakes i søte former ifra FestFabrikken. Pynt laget jeg på frihånd, av marsipan farget rød.

IMG_0931_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Jeg har fått noen glasskrukker ifra mamma´n min, som hun har kjøpt på ikea for lenge siden – disse har vi vanligvis frokostblanding i (gutta elsker det!) – planen var å ha disse i kiosken/butikken vi snekra, men i dette selskapet havnet de på kakebordet. Pimpet med litt silkebånd og etiketter, og fylt med druer, ostepop etc var dette populært. Søte øser ifra FestFabrikken.

IMG_0939_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

Bursdagsbarnet igang med kaka ♥

IMG_0800_brannmann_bursdag_kakebord_dessertbord

I de røde og hvite prikkete cupcakeformene laget jeg forresten mandelkjernepudding – en vinner her i huset ♥

Det var det hele for denne gang – håper kakebordet var til inspirasjon!

Ønsker deg en STRÅLENDE dag!!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...