Kakebord / Dessertbord i lyseblått, hvitt og sølv! {WinterONEderland}

kakebord daniel 1 år IMG_3164 _iskrem_bursdag_is
Velkommen kjære leser! ♥ I dag kommer et bildedryss av kakebordet jeg laget til lille Daniel sin ettårsdagsfeiring. Temaet var WinterONEderland, og fargevalget lyseblått, hvitt og sølv. Snøfnugg og hvitt glitter overalt!
Jeg håper dagens innlegg er til inspirasjon, enjoy! ♥ Kakebordet var til en bursdagsfeiring, men kan fint lages til både bryllup og barnedåp!

IMG_31722 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
…og er det noe jeg glemmer å kommentere, eller at du lurer på noe – så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende en email, jeg forsøker å svare alle! ♥
IMG_3178222 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Jeg koste meg masse med å designe dette kakebordet, jeg er selv så glad i duse farger! Ser for meg at det blir knalle spreke farger på bursdagene fremover – derfor var det ekstra kos denne gangen som Daniel ikke akkurat har så mange meninger på området enda.
IMG_30792 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Som vanlig har jeg popcorn-begre på kakebordet, det er ALLTID stor suksess – og anbefales! Det blir masse søtt, og da er det deilig med litt salt! Denne gangen brukte jeg store popcornbegre som jeg har kjøpt ferdige (får ikke tak i de lengre, desverre) – men egentlig må jeg innrømme at jeg uten tvil er mer glad i de mindre variantene som jeg bretter selv. Utseendemessig er disse kjempesøte (!), men ikke like praktiske. Det er mye lettere å ta med seg et lite beger med popcorn når man forsyner seg, disse er litt i overkant store. For barna er det også enklere med et lite beger, både og bære og med mengde innhold. Det er bare min personlige mening – og jeg kommer uansett til å legge ut mal på disse store popcornbegrene etterhvert også, til alle dere som har spurt etter det! ♥
IMG_30622 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Godteri hører med på kakebordet, og jeg synes det er pent å sette det frem i glasskrukker med personaliserte merkelapper på. Da ser det enda mer fristende ut! Det er veldig lekkert å fargekoordinere krukkene med godteri, og da såklart mest mulig i temafargene til selskapet! Den fremste glasskrukken innholder snøballer, eller karameller for å være mer korrekt..! Syntes disse passet helt perfekt i vinterlandet til Daniel! Resten av krukkene har jeg fylt med potetgull, hjemmelagede småkaker (favoritter), og aller bakerst er Fazermint – innpakket i sølvpapir passer de perfekt.
IMG_30772 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Når det gjelder glasskrukker er det veldig mye som kan være lekkert – bakerst her for eksempel (som desverre ikke synes så godt på bildet), er det egentlig en stor glass-lysestake som er fylt opp med hvite mintsjokolader.
IMG_309222 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
DEILIGE sjokoladekuler som er fylt med kindersjokolade-lignende fyll er kjøpt i Sverige. Jeg synes de passet perfekt inn på kakebordet, da de er pakket inn i sølvfarget og blått metallic papir. Lekkert! ♥
IMG_30912 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Jeg måtte som vanlig snike med litt gjærbakt på kakebordet, det er jo så godt! Ikke alle er like glad i kaker – og da kan gjerne gjærbakst være det rette isteden. Dette er kanelknuter som jeg har laget i mini-utgave, slik at de enkelt kunne få plass i en glasskrukke. Også er det jo kjekt at de ikke er så altfor store – i tilfelle man har lyst til å smake på noe annet også…! Fremgangsmåte og oppskrift på kanelknuter har jeg laget et innlegg om HER.
IMG_30682 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Cucpakes hører gjerne med på kakebordet – og jeg laget et par ulike utgaver. Litt klassiske cupcakes; vaniljecupcakes med vaniljefyll og sjokoladekrem av smeltet hvit sjokolade og kremfløte.
IMG_311122 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Jeg pyntet de med snøstjerner som jeg laget av hvit marsipan – og såklart med shine-spray på!! hihi, neida – overhodet ikke glad i alt som gliterer..
IMG_307022 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Selv liker jeg ALLTID å pynte cupcakes’a jeg lager med wrappere, og lager de helst selv slik at jeg kan personalisere de til anledningen. Jeg synes det er en søt detalj, samtidig som jeg synes cupcakes’a ser lekrere ut med en gang de får en wrapper på! Til Daniel sin bursdag valgte jeg å lage hvite wrappere med lyseblå tekst, teksten var Daniel 1 år , og jeg klippet den øverste kanten med favoritt-mønstersaksen min for å få en søt kant øverst.
IMG_30722 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Jeg punchet ut små lyseblå snøfnugg med en av mine snøkrystall-punchere, limte disse fast med dobbeltsidig teip til wrapperne, og pyntet de med klart glitterlim for å få en glitrende effekt på de. Så avsluttet jeg med en liten strass-stein i midten! (er alle jenter glad i alt som glitrer, eller er det bare meg??)

IMG_30942 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord

Som jeg allerede har nevnt, laget jeg et par ulike varianter cupcakes. Den andre varianten var cupcakes i iskrem-kjeks! Skal si det var en HIT! hihi. Bursdagsbarnet hadde aldri smakt noe lignende før, skal SI det var stas!! Daniel er vår sønn nr to, skal si det er litt annerledes enn førstemann – Lukas fikk mariekjeks på ettårsdagen sin han!! ♥
IMG_30802 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Jeg laget også brownies til bursdagen, disse strødde jeg sjokoladebiter og peanøtter over. På de stekte og avkjølte browniesbitene la jeg deretter et tynt lag med lyseblå marsipan slik at de skulle matche kakebordet. Stilig og deilig!
IMG_31152 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Ja – også preget jeg ulike snøkrystall-mønstre nedi marsipanbitene!! ..såklart, hihi!
IMG_311722 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Midt på bordet plasserte jeg bursdagskaka, den laget jeg som en klassisk marsipankake da flere av gjestene er veldig glad i dette. (m/bringebær, banan, vaniljekrem og valnøtter)  Jeg trakk den med lyseblå marsipan, og tegnet snøfnugg på den – selvfølgelig! …og drysset på litt spiselig glitter på knøkrystallene.. En liten figur av marsipan som jeg prøvde å få til å ligne på Daniel i stjernedressen sin, fikk også plass på kaka. Flere bilder av kaka kan du se HER.
 IMG_297822 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
På kakebordet plasserte jeg også noen desserter – gelè hører vel med i en barnebursdag?? Det måtte såklart bli blåbærgele, slik at den ble blå! hihi. Noen glass med mandelkjernepudding laget jeg også, da det er storfavoritten til en av gjestene ♥  Jeg brukte baby-middagsglass til å lage dessertene i, synes de passer kjempefint til dette – søte, og perfekt porsjonstørrelse.
IMG_31022 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
De lyseblå skjeene har jeg kjøpt på søstrene grene, teskjeene festet jeg til glassene med litt lyseblått silkebånd som jeg knøt en liten sløyfe på.
IMG_307622 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Midt på kakebordet plasserte jeg et fat med hjemmelaget marsipan.. Mmmmm!
IMG_30592 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Bak dette fatet stod bursdagskaka, og bakerst plasserte jeg fatet med cake pops.
IMG_3056 2 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Jeg laget pops av vaniljecupcakes, blandet med vaniljekrem – og dyppet de i sjokolade som jeg farget lyseblå. Deretter pyntet jeg de med små snøkrystaller som jeg laget av marsipan, noen snøfnugg punchet ut av icing sheets, og noen med strøssel. Også litt glitter, og små hvite perler! Ja, det heter vel ikke cake pops når de ikke er på pinne – kake kuler? hmm.
IMG_2869 2 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Det siste jeg hadde på kakebordet var melonpinner – stor suksess!
IMG_31702 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Jeg kuttet skiver av honningmelon, stanset ut snøfnugg med kakeutstikkere og satte de på pinner. Nam! ♥
IMG_311922 kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥
kakebord lyseblått hvitt sølv kakebord_iskrem_bursdag_is_dessertbord
Jeg ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!! ♥ Stor klem fra meg!

LagreLagre

22 Comments

 • Lisa on September 25, 2013

  Hei vet du hvor får man kjøpt popcorn beger? Har desverre ikke tid til å lage selv. Jeg ble veldig inspirert av bloggen din. 🙂

  • Tonerose on September 27, 2013

   Tusen takk for det Lisa, stas at du blir inspirert! =) Jepp, ferdige popcornbegre får du kjøpt hos feks FestFabrikken.no – bruker du kode ToneroseDesign får du bittelitt rabatt =)

   Strålende dag til deg!

   – Tone ♥

 • Tonerose on February 3, 2012

  Hei Line,

  åhhh – så søt du er!! ♥ Hjertelig takk for så gode ord!!! :o)

  Håper du får en helt herlig helg!

  stor klem!

 • Anonymous on February 2, 2012

  Jeg har nesten ikke noe annet å si enn at jeg blir helt stum av beundring for alt det flotte du lager…….har ALDRI sett noe flottere!!! Jeg får faktisk hjerteklapp av all inspirasjonen….nyyyyydelig!! Vennlig hilsen Line Engen

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Anonym,

  De hvite små firkanta fatene som jeg har cupcakes’a på har jeg kjøpt på søstrene grene. Det samme gjelder de store firkanta, med “mindre firkanter inni”! Om det var disse du tenkte på?

  Håper du har en herlig kveld!

  Stor klem!

 • Anonymous on January 31, 2012

  Heisann hvor har du kjøpt de hvite fatene dine som du har cupcakesene og de andre cakepopsene ?

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Anette,

  HJERTELIG takk for så gode ord!! ♥ Snille deg!!

  Kjempekoselig at du liker bloggen min!! :o) Setter stor pris på at du titter innom her!

  Måtte dagen i dag bli VIDUNDERLIG!!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Hegeb,

  Åh – så søt du er!! ♥ Hjertelig takk for det! hihi, skal prøve fortsette med blogging en stund til iallefall!!

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Anonym,

  Bare koselig – glad du liker tipsene mine! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Malene Raaum,

  HJERTELIG takk snille deg!! ♥ Så gøy å lese at du titter innom bloggen hver eneste dag! Tusen takk for det! :o) Hjertelig takk for gode ord!!

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Linn!

  Så gøy med ettårsdagsfeiringen!! ♥ Hihi, ja ikke sant – mannen min er LITT frustrert over at jeg samler på barnematglass,samt flasker – men. Tror han synes det er ålreit på kakebordet da. Håper iallefall det! hihi. Moro at du lager både popcornbegre og melonpinner!!

  Om du vil, hadde det vært superkoselig om du vil dele noen bilder av!! :o) Jeg håper dere får en helt nydelig bursdagsfeiring (noe jeg er sikker på at dere vil!) og koser dere massevis!!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Tommensgirl,

  Hjertelig takk!! ♥ Bare koselig! Glad du likte det!

  Tusen takk for det, håper du også har en herlig uke!!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Anonym,

  Hihi, ja ikke sant?? ELSKER alt som glitrer!! :O)

  Hjertelig takk for så gode ord! Moro at du finner inspirasjon her inne! :o) Jepp, maler kommer etterhvert!

  Gøy at du vil prøve ut melonpinner, dekorativt og DEILIG! :o)

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 31, 2012

  Hei Linn,

  Hjertelig tusen takk!! ♥ Så koselig å lese at du henter inspirasjon ifra meg!! :o)

  Ønsker deg en herlig dag!

  Stor klem!

 • Nettelita on January 30, 2012

  Hei!
  Jeg ramlet over bloggen din her for litt siden, og er bare helt frelst! 🙂
  Så mye inspirasjon å hente her hos deg! Du er utrolig kreativ, og utrooolig flink til å lage ting! “Tar av meg hatten”! 🙂
  Legger deg til i bloggrpllen min,så jeg ikke går glipp av et eneste innlegg! 🙂
  Ha en fin uke!
  Anette

 • Hegeb on January 30, 2012

  Du er fantastisk flink!!! håper du aldri slutter med bloggingen, elsker å følge med:)

 • Anonymous on January 30, 2012

  Takk for mange gode tips! 🙂

 • Malene Raaum on January 30, 2012

  Titter innom bloggen din hver dag! Har bladd meg bakover i arkivet, og blir helt stum av beundring! Du er virkelig flink!:) Og dette kakebordet var ikke et unntak!

 • Anonymous on January 30, 2012

  Så flott! Takk for at du deler… 1 års feiring her i morra og på søndag… så har hvertfall samla barnemat glass og flasker ;)… så skal jeg prøve både melon på pinne å popcorn! Ha en flott uke.

  Hilsen Linn, sarpsborg

 • Tommensgirl on January 30, 2012

  Ååå..så nydelig og gjennomført..Så utrolig flink du er.. Takk for at du deler og gir oss masse insprasjon..
  Håper du har en fin start på den nye uka:)

 • Anonymous on January 30, 2012

  Kjempe fresh kakebrod med masse fine detaljer og insperasjon for oss =)..

  HeHe ja vi damer er vel litt som ” kråker” liker alt mulig som glittrer 😉

  Jeg vil gjer ha malen på de store popcorn begrene dine

  Honning melon på pinne skal prøves ut neste fest =)

 • Linn on January 30, 2012

  Du er så fantastisk flink, Tone!! Jeg er så imponert! Jeg henter masse inspirasjon fra deg! 🙂

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...