Kakebord i hvitt og aqua { Inspirasjon Julians barnedåp } Del 5

Kakebord barnedåp gutt - lyseblå boblebil - dessertbord
Velkommen! I dag kommer det et bildedryss fra dåpskakebordet til nydelige nevøen. Søsteren min valgte fargepaletten hvitt, lyseblått/aqua og bittelitt marineblått. Og selvfølgelig boble-bil-tema! ♥ Klikk deg videre for massevis av bilder, og tips og idèer!

Kakebord barnedåp gutt - lyseblå boblebil - dessertbord
Barnedåpen ble feiret hjemme hos mamma’n og stefaren min, og kakebordet (samt koldtbordet) var på kjøkkenet. De har en laaaaang kjøkkenbenk – og dermed ble det plass til masse godsaker! hihi. Jeg koste meg masse sammen med søstrene mine og mamma da vi forberedte dåpen, herlig jentetid! ♥
Popcornbokser lyseblå etiketter - gratis print på bloggen
Popcornbokser er blitt et must – det er alltid stor suksess, spesielt blant de minste! Jeg har lagt ut fremgangsmåte på hvordan jeg lager boksene, se her eller her om du vil lage selv ♥ Personlige merkelapper som matcher selskapet hører med – søsteren min ønsket lyseblå/aqua med hvite prikker, detaljer i marineblått – og selvfølgelig en liten bil på hver lapp!
Bok-kake barnedåp - inspirert av invitasjonene
Søsteren min ønsket en marsipankake i form av ei bok, jeg bakte to runder med sukkerbrød, og fylte boka med bringebærkrem, vaniljekrem, banan og valnøtter. Vil du se flere bilder/lese mer om bok-kaka har jeg skrevet et eget innlegg om den her.
Iskake barnedåp - pyntet med boblebil av hvit sjokolade farget blå
Mamma bakte på forhånd en deilig iskake, og den fikk en liten boble-bil av sjokolade som pynt. Bilen er  laget av hvit sjokolade som jeg farget blå ved å bruke pulverfarge. Supersøt form, ikke sant? Passet herlig inn i temaet! (formen har jeg kjøpt på ebay, for de som lurer på det)
IMG_8801 tilbehør kakebord
Ved siden av iskaka hadde vi en bolle med daimstrøssel, slik at man kunne ha det sammen med isen. DEILIG! Mamma hadde akkurat kjøpt inn noen lyseblå boller, perfekte til dåpen!
Cupcakewrapper boblebil barnedåp
Cupcakes hører selvfølgelig også med! Jeg synes cupcakes passer til enhver anledning, de er greie å lage, man kan lage klar pynt på forhånd –og smetter man de i tillegg oppi en personlig wrapper  blir de helt herlige! Søsteren min laget både sjokoladecupcakes og vaniljecupcakes. Mmmmm! Hun brukte forresten 1M wilton tipp til å sprøyte på kremen, om du lurte!
Vaniljecupackes til barnedåp - pyntet med marsipanbiler
Vaniljecupcakene pyntet hun med små biler i lyseblå marsipan. Herlig fasong, ikke sant? ♥
Sjokoladecupcakes barnedåp - personlige cupcakewrappere pyntet med sjokoladebiler
Til sjokoladecupcakene pyntet hun med små biler i sjokolade – såklart! hihi. På wrapperne ville hun også ha med små biler – ingenting blir overlatt til tilfeldighetene! ♥ .
Kransekake barnedåp gutt marsipanpynt
Mamma bakte også deilig kransekake! Mmmmm!
Kransekake pyntet til barnedåp - lyseblå marsipanbiler
Da vi satte frem kakebordet pyntet vi kransekaka med melismasse, samt mange små biler av lyseblå marsipan. Selvfølgelig! hihi. En bil (eller dvs to, limt mot hverandre) måtte jeg jo bare plassere på toppen også – syntes det ble nusselig!
Kakebord barnedåp gutt - lyseblå boblebil - dessertbord
Tvillingsøsteren min laget deilig dessert i små glass – disse endte vi opp med å plassere i vinduskarmen. Søtsaker overalt ja! hihi.
Mandelkjernepudding i babymiddagsglass - pyntet med etiketter boblebil og silkebånd
De små glassene ble såklart pyntet med personlige etiketter, samt lyseblått bånd og lyseblå skjeer. De søte skjeene har jeg kjøpt på Søstrene Grene.
Sjokolademousse barnedåp
Glassene er babymiddagsglass ifra matbutikken, enkelt, lekkert og rimelig! Kan det bli bedre? Oppi glassene hadde vi mandelkjernepudding, og i de resterende glassene sjokolademousse.
Sjokoladebiler barnedåp
Noen glasskrukker med søstsaker – biler såklart! Sjokoladebiler som søsteren min laget ved å bruke en plastform og smeltet sjokolade, i melkesjokolade, hvit sjokolade og mørk sjokolade. (samme bilene som ble brukt som sjokoladecupcakepynt)
Godteribiler barnedåp
Ahlgrens biler…
Sjokoladebiler barnedåp
…sjokoladetrekte ahlgrens biler…
Vaniljekjeks små biler barnedåp
…og vaniljekjesbiler! hihi, noen som ikke fikk med seg at biler var temaet? ♥
Kakebord barnedåp gutt - lyseblå boblebil - dessertbord
Glassflasker fylt med sjokolademelk, og vanlig melk til de minste. Sjokolademelk er deilig!
Melkeflasker barnedåp
De søte små glassflaskene er babysaftflasker ifra matbutikken. Søte, ikke sant? Jeg har fjernet etikketen,legg flaskene i vann så løsner de greit. Skulle det evt være igjen noe lim på flaska kan du fjerne dette med plasterfjerner (kjøpes på apoteket)
Kakebord barnedåp gutt - lyseblå boblebil - dessertbord
Disse herlige plastbilene fikk søsteren min tak i på en godteributikk – synes de passet perfekt på kakebordet!! De var opprinnelig fylt med nonstop i alle farger, men søsteren min kjøpte disse m&m’s på Europris – kunne ikke passet bedre i fargen!
Boblebil marsipan sjokoladekake barnedåp
Søsteren min hadde lyst på bilkake, dermed fikk jeg i oppdrag å skjære ut en bilkake! Jeg stekte to runder med vaniljekake i vanlig rund form – og skjærte ut en bil av dette. Om du vil lese mer om denne kaka kan du klikke her. Jeg håper å få laget en trinn for trinn om ikke så mange dagene, om du vil lage lik! Hva synes du om ekte lys i lyktene da? hihi!
Verdens beste kake barnedåp
Mamma laget også en deilig Verdens Beste. Herlig kake!!
Brownies biler til barnedåp
Brownies er nydelig å ha med på kakebordet, det er jo så godt! Disse er presset ut med en pepperkakeutstikker i boble-bil-fasong. Nusselig, ikke sant? Formen er forresten kjøpt på Scrapmagasinet i Strømmen – de har nettside også.
Bil brownies til barnedåp
…og når man trodde det ikke kunne bli nusseligere! ♥ Hva synes du om disse miniminiminibilene?? hihi! Jeg synes de ble helt konge, perfekte bite size – også så deilig med en liten munnfull brownies! Alle disse forsvant med en gang – man kan jo ta seg en (eller to, hihi) mens man står ved kakebordet til og med!
Biler av melon plassert på pinne - barnedåp kakebord
Den samme supersøte utstikker’n ble brukt til å lage melonpinner – herlig! (utstikker’n er kjøpt på ebay) Friskt og godt, en super idè til barnedåp, såvel som barnebursdag eller bryllup! Men kanskje ikke mini-biler da, hihi. Hva med å bruke en hjerteformet pepperkakeutstikker, og lage hjerter av vannmelon? ♥
Kakebord barnedåp gutt - lyseblå boblebil - dessertbord
Det var det hele for i dag! Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon, spør om du lurer på noe!
Kakebord barnedåp gutt - lyseblå boblebil - dessertbord
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag, jeg håper du får en NYDELIG dag!! ♥ Stor klem fra meg!

// inspirasjon til boble-bil selskap finner du HER – mye bilder og idèer!

// mange fler gratis print finner du HER

38 Comments

 • Vivian Kozmaqi on June 12, 2013

  Blir helt fascinert her!!! Hvor lager du de personlige etikettene til dessertglassene?

  • Tonerose on June 17, 2013

   Så koselig Vivivan! =) Jeg lager de i photoshop, men kan også lage de i feks word – dette har jeg laget et innlegg om på bloggen, se under trykksaker – tutorials =)

 • Merete Johansdatter Berge on March 5, 2013

  Hei. Jeg lurte på hva du brukte for slags ord når du søkte opp den formen til bilen som brukes til kakedekor. Finner den nemlig ikke på eBay 🙁

 • ingelin.hagevik on July 31, 2012

  Jeg er helt i sjokk. Er så utrolig imponert over arbeidet ditt. Alle de små detaljene og alt som klaffer så bra. Kitty bordet ditt er jo i en klasse for seg, samme som dette dåps bordet. Men hvor kjøper du ting som popcornbegerene, iskrembegerene og cupcakes begerene? Alle etikettene regner jeg med du har på pc’en og skriver ut selv sant? Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til dette 😉

 • Selskapsdamen on June 11, 2012

  Utrolig gjennomført og inspirerende, imponerende hva dere har klart. Sjekk Selskabelig hvor selskapsdamen skriver om foreberedelse til dåp 🙂

 • Wenche on May 14, 2012

  Så herlig fantastisk gjennomført. lekkert og delikat.

 • Tonerose on May 7, 2012

  hihi, mhmmmmmm søta!! :o)

  Stor klem!

 • Anonymous on May 7, 2012

  Heihei!:) Ok :o) 1000 takk snille du :o))å ja he he masse glitter er stas , hehe 😀 😀 Ha en strålende dag!!

  anette:)

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Marie,

  Hjertelig takk!! Ja, ikke sant? supersøtt – også SÅ deilig!! :o)

  Jeg håper du har ahtt en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Anette,

  Hihi, ja ikke sant? Helt herlig!!

  aha – det var sjokoladebilen du mente!! trodde du mente bilkaka jeg!! hehe, snakker om! :o) Nei – det blir noe helt annet – den lille bilen i sjokolade farget jeg med pulverfarge ja, jeg smeltet hvit sjokolade , og rørte inn fargen når sjokoladen var flytende. Jeg brukte farge blue – husker ikke helt hvilket merke fargen kommer ifra… :o) men det er farge, ikke petal dust. :o)

  Jeg gjorde ikke noe mer med den, bare dte! :o) På kake-bilen derimot var det jeg malte på detaljer – da blander jeg pulveret med bittelitt vodka.

  Mhmmm, elsker alt som shimrer eller glitrer! hihi.

  Håper du har ahtt en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Anonym,

  Hmmm – så merkelig! Men nå så jeg iallefall meldinga! :o)

  Jepp, den bilustikker’n er kjøpt på ebay – samme type som denne her: http://www.ebay.com/itm/110487161667?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

  Vet ikke hvilken selger det var søsteren min handlet ifra, men vær obs på at det hender det tar laaaang tid i posten. :O)

  Lille bilen er selvlaget, men det finnes sikkert masse på internett også! (jeg laget den i photoshop)

  Håper du har hatt en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei To Ju Mama,

  HJERTELIG takk søta! :O) Hihi, det hadde vært noe!!

  Håper du har hatt en herlig helg!

  Stor klem!

 • Marie / Legojenta on May 6, 2012

  Så lekkert! Kjempegøy med ideen å stikke ut former av melon =)

 • Anonymous on May 6, 2012

  heihei:)) tusen takk for svar, så snill du 😀 så kjempeflott den store bilkaka og fargen :)) så herlig blå farge…jeg har to gutter hjemme som helt sikkert hadde falt for en slik og denne fargen hehe..jeg tenker på den lille bilen på iskaka i hvit sjokolade som er farget blå med pulverfarge…:-D hvordan du har fått den helt blå..du har vel kanskje malt den og blandet pulveret med noe…hvordan maler du med pulverfarge?:)å ja og sølvskimmer , herlig!!så kreativ du:)) det er vel bare å drysse på det enkelt og greit…masse glitter , det liker vi he he 😀

  anette:)

 • Anonymous on May 6, 2012

  Hm, har prøvd å kommentere fra mobilen, men ser ikke ut til at den er kommet opp, så prøver igjen fra dataen =)

  For et utrolig lekkert bord! Blir så imponert over at det går an å lage noe så gjennomført hver gang, hihi!!

  Å så lurte jeg på den bilformen som er brukt som pynt på kransekake og noen av cupcakesa – for det er vel en ferdig form, eller? hvor kommer den i fra? om den evnt er bestilt på ebay, tips til søkeord for å finne en sånn? hihi, den var så søøøt =)

  Lurte også på bilen som er brukt på merkelapper, wrappere osv, hvor er den i fra? noen som er tegnet/designet sjøl i photodhop, eller er det et bilde som er funnet et sted.. ?

  Ha en finfin søndag =)

 • To Ju Mama on May 6, 2012

  Du er helt rå:) Melde deg på konk til foreldremaualen så går du av med seieren:)

  klem

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Solveig Marie,

  Hjertelig takk for det!! Wrapperne har jeg laget selv, i photoshop – deretter printa de ut på litt grov kartong, og klippet de til. Da kan man lage de akkurat slik man ønsker selv, så personlige man bare vil! Har fått litt “dilla” på det -så nå lager jeg sjeldent cupcakes uten wrappere! ♥

  Jeg håper du har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig tusen takk søta!! ♥

  Jeg håper du har en nydelig helg!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Bakegleder,

  Hjertelig takk!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Anette,

  Hjertelig takk for det!! ♥

  Hmm, pulverfarge? Tenkte du fargen jeg har malt sølvdetaljene med? Selve fargen på bilen har jeg blandet i marsipanen, og da har jeg brukt pastefarge. Men jeg hadde ingen farge som var helt riktig, så jeg har brukt en del forskjellig for å komme frem til dette resultatet… Phui. :o) Men brukte hovedsakelig blue ifra americolor, samt hvitfarge, men som sagt – jeg hadde i litt diverse annet også – fordi jeg ikke hadde en aquafarge.. :o) om det er sølvfargen du tenkte på, er det en sølv shimmer ifra wilton, tror den bare heter silver. Det er en lustre dust, og den kommer i et bittelite “rør”.

  Hehe – hang du med?? spør igjen søta, så skal jeg forsøke å forklare mer! ♥

  Håper du har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Caroline,

  Hjertelig takk!! ♥ Dette var et teamwork, men tusen takk for det! :o)

  Jeg håper du har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Cecilie,

  Hjertelig takk! hihi, ja ikke sant? Bil i alle varianter!! hihi!! Skal det være så skal det være! ♥

  Jeg håpr du har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Camilla,

  Hjertelig takk!! ♥ Det var så koselig å ordne istand dette bordet i sammen, herlig å være litt sammen med mamma og begge søstrene mine på en gang! :o)

  Jeg håper du har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Annette,

  Søta! ♥ Hjertelig takk!

  Håper du har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei A-H,

  Hjertelig takk søta! :o) hihi, koselig!!

  Håper du har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Hanne,

  Hihi, hjertelig takk for det! :O) Tusen tusen takk!

  Jeg håper du har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Solveig Marie on May 5, 2012

  Så flott kakebord:) Hvor har du fått laget de som du har wrappet inn cupcaksene i? Skal lage cupcakes selv til dåpen, men finner ingen former som passer til resten jeg har laget:/

 • Lene on May 5, 2012

  Vannvittig flott kakebord, så utrolig gjennomført 🙂 Dere er SUPERFLINKE! Ha en fantastisk lørdag <3

  Stor klem

 • Bakegleder on May 5, 2012

  Så utrolig nydelig! Kjempe vakkert!!!

 • Anonymous on May 5, 2012

  Hei tonerose:))

  så vakkert!!:D så utrolig flinke dere er 😀 så utrolig herlig alt sammen 😀 😀

  heter pulverfargen du har brukt på bilen?så flott farge, nydelig!! hva blander du fargen ut med for å male den…kan vann brukes?:)

  anette:)

 • Caroline on May 5, 2012

  Jeg er heeeeelt målløs,dette er jo bare helt fantastisk!!!
  Så utrolig dyktig du er:)
  Ønsker deg en god helg:)
  Klem Caroline

 • Cecilie G on May 5, 2012

  Veldig fint kakebord : )
  Utrolig at dere har funnet bilen i så mange varianter at dere kan lage alle detaljene dere har gjort.
  Super fint !!

 • Hjem og Glede on May 5, 2012

  Du er bare helt RÅ….
  Finner ikke ord altså!
  Føler jeg er inne i en luxus kake butikk;)
  Ingen er vel så flink som du!

  Vakkert og elegant alt sammen.
  God helg du søde!

  Søt klem Camilla

 • Anonymous on May 5, 2012

  Så rå flott 🙂 blir helt stumm jeg. dere er super flinke :)Klem Annette.

 • A-H on May 5, 2012

  Så gjennomført!! Tydelig å se at dere har sansen for detaljer alle sammen;)

  Digger bilkaka 😉

  Ha en fin lørdag!!

 • Hanne`s kaker on May 5, 2012

  Utrolig flott! Så gjennomført 🙂 Tror ikke jeg har tålmodighet til det jeg… Men blir utrolig lekkert da! Dere har vært kjempeflinke alle sammen 🙂

  Klem fra Hanne 🙂

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...