Kakebord MikkeMus-stil {Sniktitt}

IMG_28423_mikke_mus_bursdag

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg håper du har en MAGISK helg, og storkoser deg sammen med dine aller nærmeste!! Her er et bilde av skjønneste bursdagsbarnet vårt – i bakgrunnen ser dere kakebordet, til dere som har spurt etter dette! Jeg er igang med å redigere litt bilder – i morgen håper jeg å få delt et bildedryss av kakebrodet ♥

Mini-innlegg ifra meg i dag – tar det igjen i morgen! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...