{ KakepyntDetalj i marsipan } Mor-Barn-Smykke

IMG_0722_rosa_dåpskake_detalj_spiselig_smykke

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Som du sikkert vet er jeg i overkant (!) glad i detaljer på kaker, og elsker at man kan ikke ser alt med en gang – men legger merke til små detaljer etterhvert. Nå har jeg laget en silikonform av vakre mor-barn smykket jeg har fått av storesøsteren min, jeg tenkte nemlig at dette kunne være en søt detalj på babykaker! ♥ Personlige silikonformer kan du lage selv, masse til å lage dette finner du hos feks kakeboksen.no (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) De ferdige silikonformene presser du feks marsipan nedi, og deretter vipper du ut ferdige små figurer ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag i dag!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...