ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ KakeSkilt // Gratis Nedlasting // Pastellfarger }

KL5A977_kakeskilt_kakepynt_pastell

✭ Happy day ✭

Da vi hadde en liten bursdagsfeiring her hjemme laget jeg istand en eeeenkel & deilig kake – til denne designet jeg et pastellfarget skilt i Photoshop – slik at DU kan lage lik om du har lyst ♥ Jeg laget vaniljekake som jeg fylte med massssssse friske bær, vaniljekrem, valnøtter osv – utenpå er det kremfløtekrem farget svakt mintfarget (matchet resten av det lille dessertbordet). Kaken har jeg også drysset med søte små sukkerperler for å gi den et litt søtt utseende – strøssel kjøpt på SøstreneGrene. Og selvsagt et enkelt lite banner! HER finner du stor bildefil om du har lyst til å laste ned skiltet til eget bruk – eller ved å klikke på bildet under ♥ Skiltet har jeg festet til skjønne papirsugerør fra FestFabrikken

gratis nedlasting kakeskilt.psdEnjoy!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0