{ KakeSkilt // Gratis Nedlasting // Pastellfarger }

KL5A977_kakeskilt_kakepynt_pastell

✭ Happy day ✭

Da vi hadde en liten bursdagsfeiring her hjemme laget jeg istand en eeeenkel & deilig kake – til denne designet jeg et pastellfarget skilt i Photoshop – slik at DU kan lage lik om du har lyst ♥ Jeg laget vaniljekake som jeg fylte med massssssse friske bær, vaniljekrem, valnøtter osv – utenpå er det kremfløtekrem farget svakt mintfarget (matchet resten av det lille dessertbordet). Kaken har jeg også drysset med søte små sukkerperler for å gi den et litt søtt utseende – strøssel kjøpt på SøstreneGrene. Og selvsagt et enkelt lite banner! HER finner du stor bildefil om du har lyst til å laste ned skiltet til eget bruk – eller ved å klikke på bildet under ♥ Skiltet har jeg festet til skjønne papirsugerør fra FestFabrikken

gratis nedlasting kakeskilt.psdEnjoy!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...