{ karusellkake til barnedåp }

barnedåp karusellkake copyPå søndag ble de skjønne tvillingene til søstra mi døpt, og da fikk jeg æren av å lage dåpskaka ♥ Vakre søstra mi pyntet med søte små karuseller på dåpsbordet (inspirert av nydelige Fotballfrue) – dermed måtte såklart hovedkaka være en karusell! hihi.

KL5A9256_karusellkake_kake_diy_cake

Jeg har aldri laget en slik kake tidligere, en spennende utfordring! Selve kaka er sjokoladekake dynket med appelsinjuice og fylt med nougatkrem – all pynt har jeg laget i marsipan. KL5A9230_karusellkake_kake_diy_cake

Dagene i forkant av dåpen gikk med til forberedelser, og begge søstrene mine og jeg var hjemme hos mamma og stefaren min – med alle småtassene våre! Herlige (og innholdsrike/fullstappede) dager ♥ Tvillingsøstra mi bor i Spania, så ekstra stas med besøk!

KL5A9277 copy

Nam! ♥

Hestene er massiv marsipan, bittelitt (!) tidkrevende å lage… Lager du karusellkake selv anbefaler jeg at du lager disse flere dager i forkant slik at de rekker å tørke godt og kan holde fasongen sin. Og ikke minst slik at du rekker å komme i mål! (tar NOEN timer å lage selve kake også, hihi!) Jeg har brukt ekstra hvit marsipan ifra Pals.

Her hos meg er det kakebaking & dekorering i dag – til konfirmasjon på søndag. Forhåpentlig blir det tid til mer pc iløpet av helga slik at jeg etterhvert kommer igjennom mailboksen som er FULL ♥ Gårsdagen forsvant helt i Notodden, der STORKOSTE jeg meg med kurs sammen med herlige Nopro Vekst-gjengen!! Gleder meg allerede til neste gang!! ♥ Direkte ifra kurset bar det videre til kundekveld på Tuven Senter hvor jeg traff mange herlige jenter – tusen takk for en koselig kveld ♥ 16timer senere var jeg hjemme igjen.

Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag i dag! ♥

Stor klem,

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...