{ Keep calm… }

keep calm juksesupermamma

– KEEP CALM AND MOMMY ON –

Her går det i ett med forberedelser til instagramtreffet vårt / boklanseringa av JukseSuperMamma – skal SI det begynner å fylle seg opp med MYE stash her hos meg!! Wooop woooop!! Må nok flere turer til hotellet bare for å få med alle goodiebagene og de flotte premiene til ballongslippet – og jeg har STOR bil!! hihi, fantastisk!! ♥

Jammen er det mye å koordinere og ordne til et slikt stort event – men så blir det utrolig bra også. FANTASTISK gøy!! Gleder meg stort til å begynne å skrive om de ulike samarbeidspartnerne våre slik at DU får se hvem som er med! HER kan du melde deg på denne fabelaktige kvelden, garantert en herlig jentekveld ♥

Innimellom alle forberedelser til instagramtreffet vårt på Comfort Hotel Union Brygge 30.November har jeg litt annet å henge fingrene i også – på søndag er det nemlig barnedåpen til skjønne lille Adrian ♥ Mammaen er min gode venninne Lise – hun kjenner sikkert veldig mange til; gründer-småbarnsmammaen bak FestFabrikken og PartyPlanner! Dermed blir det litt design av trykksaker osv midt oppi alt. Tror vi må ha friiiii i jula jeg – så kan jeg sove litt da isteden, hihi!

KL5A7952 kopier copy brun lue blå bakgrunn copy

Her er et av nyfødtbildene jeg knipset av vakre lille prinsen – han er SÅ utrolig søt! Trykksakene kan jo ikke bli annet enn supersøte med sånne bilder på, hihi.  HERLIG!

Nei, nå får jeg fortsette – må stå på skal jeg komme i mål med alt som skjer de nærmeste dagene ♥

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre – gleder meg til vi sees den 30.!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...